Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ «Έντγκαρ Χέβενσκαρ Βιβλίο ΙΙ - Η επανάσταση» – Σπύρος Παπαλέξης

«Έντγκαρ Χέβενσκαρ Βιβλίο ΙΙ - Η επανάσταση» – Σπύρος Παπαλέξης

«Κι όμως... Τώρα βρισκόταν εδώ, ολομόναχος, σ’αυτόν τον ελάχιστα φωτισμένο διάδρομο. Ένιωθε πως μίκραινε, μάζευε, ώσπου έγινε και πάλι το ανυπεράσπιστο εκείνο πεντάχρονο αγοράκι, που είχε μείνει για ατελείωτες ώρες παγωμένο και ακίνητο μέσα στο υπόσκαφο πιθάρι. Άκουγε ήδη το σκοτάδι να τον περιγελάει. Κι ένιωσε να τον τυλίγει στην πνιγηρή αγκάλη του! Γύρισε κάθιδρος προς τα πίσω κι ανακουφίστηκε βλέποντας δυο φωτεινές σχισμές. Δεν ήταν παρά τα άδεια μάτια του ανθρωπόμορφου πυροστάτη. Είχε τόση ανάγκη από φως! Ύστερα προχώρησε αργά αργά, με πίσω βήματα, ακουμπώντας πάντα με το δεξί του χέρι τον τοίχο. Τι θα τον περίμενε άραγε μόλις θα έστριβε στην πρώτη γωνία;»

Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας, ο αναγεννημένος πάλαντιν Έντγκαρ Χέβενσκαρ αναζητά τη θέση του σε έναν κόσμο που αλλάζει δραματικά. Μαζί με την πανέμορφη Έλεανορ, τον βετεράνο πολεμιστή Γκόντορακ και τον αινιγματικό μάγο Κόλερμον, θα βρεθούν στο επίκεντρο ιστορικών εξελίξεων. Ο μυστηριώδης άνδρας που θα αποτελέσει το πέμπτο μέλος της ομάδας τους έρχεται να ανατρέψει όλες τις ισορροπίες. Οι πράξεις τους θα καθορίσουν το μέλλον ενός ολόκληρου βασιλείου…»

Το βιβλίο «Έντγκαρ Χέβενσκαρ Βιβλίο ΙΙ - Η επανάσταση» θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ

Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!





ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σπύρος Παπαλέξης είναι δικηγόρος και ζει στο Χαλάνδρι, μαζί με τη γυναίκα του Μαργιάννα και τον Δημήτρη, τον μικρό τους γιο.

Αρέσκεται στα ταξίδια –παντός είδους– και προσπαθεί να ζει περισσότερες ζωές από όσες δικαιούται. Για τον λόγο αυτό διαβάζει βιβλία, γράφει όπου και όποτε μπορεί, και ασχολείται ενεργά με την ηθοποιία και το θέατρο.

Κατά καιρούς έχει συγγράψει αρκετά μυθιστορήματα, διηγήματα, θεατρικά έργα, ποιήματα και στίχους τραγουδιών, τα οποία όμως παραμένουν στο συρτάρι του. Το παρόν βιβλίο αποτελεί τη συνέχεια του Έντγκαρ Χέβενσκαρ: Οι Πρώτες Περιπέτειες και είναι η δεύτερη εκδοτική του απόπειρα.

Σε κάθε περίπτωση, η μακρά περιπλάνησή του στον φανταστικό κόσμο του Ναρός μάς υπόσχεται αρκετά ακόμη έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου