Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΜΙΚΡΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ» - «ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΙ» για παιδιά έως ΣΤ΄ Δημοτικού


Αγαπητοί γονείς και παιδιά βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση της οποίας η εξέλιξη και τα αποτελέσματα θα διαμορφωθούν σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίον θα διαχειριστούμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας.

Με αυτό το δεδομένο καλούμε τα παιδιά με την άδεια και την προτροπή των γονιών τους να λάβουν μέρος στη συγγραφή ενός κειμένου έως 300 λέξεις μέσα από το οποίο θα παρουσιάζουν τη δική τους άποψη για τον Ιό, την επίδρασή του στην καθημερινότητά τους, τις ανησυχίες και την ελπίδα τους…

Θέλουμε να έχουμε αποτυπωμένα τις σκέψεις και τα συναισθήματα των παιδιών για όλα όσα βιώνουν, ένα «χρονικό» των ημερών από τα παιδιά μας, γιατί και για αυτά ξαφνικά όλα άλλαξαν!

Τα κείμενα θα αξιολογηθούν από επταμελή επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από επιφανείς συγγραφείς παιδικού βιβλίου, τα μέλη της οποίας θα ανακοινωθούν το προσεχές δεκαπενθήμερο.

Τα 50 καλύτερα κείμενα που θα λάβουμε θα τα εντάξουμε σε ένα #βιβλίο με τίτλο «Με τη Σκέψη μου Αγκαλιάζω τον Κόσμο» το οποίο θα εκδοθεί σε 1000 αντίτυπα και θα προσφερθεί #δωρεάν στα παιδιά που τα κείμενα τους βραβεύτηκαν, καθώς και σε σχολεία. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΟΠΟ!

Τα κείμενα θα τα αποστείλετε έως τις 12 Απριλίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση creative@ellinoekdotiki.gr και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στη σελίδα μας την 30 Απριλίου 2020.
 
 
 
 
 
Αγαπητοί γονείς και παιδιά βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση της οποίας η εξέλιξη και τα αποτελέσματα θα διαμορφωθούν σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίον θα διαχειριστούμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας.

Με αυτό το δεδομένο καλούμε τα παιδιά με την άδεια και την προτροπή των γονιών τους να λάβουν μέρος στη δημιουργία μιας εικόνας μέσα από την οποία θα παρουσιάζουν τη δική τους οπτική για τον Ιό, την επίδρασή του στην καθημερινότητά τους, τις ανησυχίες και την ελπίδα τους…

Θέλουμε να έχουμε αποτυπωμένη τη «δημιουργική ματιά» των παιδιών για όλα όσα νιώθουν και βιώνουν, ένα «εικονογραφημένο χρονικό» των ημερών από τα παιδιά μας, γιατί και για αυτά ξαφνικά όλα άλλαξαν!

Οι εικόνες θα αξιολογηθούν από επταμελή επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από επιφανείς συγγραφείς και εικονογράφους παιδικού βιβλίου, τα μέλη της οποίας θα ανακοινωθούν το προσεχές δεκαπενθήμερο.

Οι 50 καλύτερες εικόνες που θα λάβουμε θα ενταχθούν σε ένα βιβλίο με τίτλο «Με τη Σκέψη μου Αγκαλιάζω τον Κόσμο» το οποίο θα εκδοθεί σε 1000 αντίτυπα και θα προσφερθεί δωρεάν στα παιδιά που οι εικόνες τους βραβεύτηκαν, καθώς και σε σχολεία. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΟΠΟ!

Οι εικόνες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και μόνο έως τις 12 Απριλίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση creative@ellinoekdotiki.gr και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στη σελίδα μας την 30 Απριλίου 2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου