Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Σκουριασμένη αυτοκτονία" – Απόστολος Μακρίδης

"Σκουριασμένη αυτοκτονία" – Απόστολος Μακρίδης

«Δύο ανώνυμοι άντρες παίζουν ένα αδυσώπητο παιχνίδι μνήμης και λήθης. Ο ένας έχει στα χέρια του τη δύναμη ενός θεού, ο άλλος μοιάζει να βγήκε απ’ τον κόσμο των νεκρών.

Φόντο είναι η αυτοκτονία ενός στρατιώτη. Μια αυτοκτονία που όλοι οι φορείς της εξουσίας θέλουν να ξεχαστεί, αμαυρώνοντας παράλληλα την μνήμη του αυτόχειρα. Η αυτοκτονία αυτή «σκουριάζει» λησμονημένη. Όμως οι κινητήριες δυνάμεις του σύμπαντος ωθούν τα πράγματα προς την αποκατάσταση της αδικίας.

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Το ανελέητο παιχνίδι ανάμεσα στους δύο θολώνει την αλήθεια. Όμως οι νεκροί θυμούνται. Κι επιθυμούν να εκδικηθούν. Κάποιος θα πρέπει να σταθεί όρθιος και κάποιος να γονατίσει. Και η αποκάλυψη της αλήθειας θα συντρίψει αθώους κι ένοχους»

Το βιβλίο "Σκουριασμένη αυτοκτονία" θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!







ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ
Γεννήθηκα το 1976 στην Αθήνα. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχω μεταπτυχιακό στις θεατρικές σπουδές. Ζω μόνιμα στην Κύπρο, όπου και εργάζομαι ως Φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση. Διηγήματά μου έχουν διακριθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς κι έχουν δημοσιευθεί σε έντυπες και ηλεκτρονικές ανθολογίες. Το 2017 το θεατρικό μου έργο, «Η σκουριασμένη αυτοκτονία», πήρε έπαινο στον 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμό θεατρικού έργου, της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου