Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ «Η Φαλάκρα του μπαμπά» Γεωργία Δάρτση

«Η Φαλάκρα του μπαμπά»-Γεωργία Δάρτση
«Η Άννα, κεντρικό πρόσωπο και αφηγήτρια του βιβλίου, αποφασίζει σε κάποιο κομβικό σημείο της ζωής της να αναζητήσει τα στοιχεία για τη διαμόρφωση μιας καινούργιας ταυτότητας του εαυτού της, πραγματοποιώντας μια αναδρομή στην προηγούμενη ζωή της και το εσώτερό της γίγνεσθαι. Προκειμένου να το επιτύχει, θα αναλύσει την πορεία και την ψυχοσύνθεση οκτώ διαφορετικών γυναικών, με τις οποίες συνδέεται άρρηκτα, βιολογικά και βιωματικά, και κυρίως μέσω του μπαμπά και της Φαλάκρας του»

Το βιβλίο "Η Φαλάκρα του μπαμπά" θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!
Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.
Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop
Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.
Εκδόσεις Ελκυστής
Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!





ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ονομάζομαι Δάρτση Γεωργία. Γεννήθηκα στις 24 Απριλίου 1966 στην Καστανερή του νομού Κιλκίς. Σπούδασα στη Σχολή Νηπιαγωγών Καρδίτσας και συμπλήρωσα τις σπουδές μου για 2 επιπλέον χρόνια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια έκανα άλλα 2 χρόνια μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή του Παιδαγωγικού Τμήματος του Α.Π.Θ. Τα τελευταία 21 χρόνια εργάζομαι στη δημόσια εκπαίδευση, έχοντας διδάξει σε αρκετά νηπιαγωγεία της χώρας. Ζω στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και έχω δύο παιδιά.
Το βιβλίο "Η Φαλάκρα του μπαμπά" αποτελεί την πρώτη, συγκροτημένη, συγγραφική μου απόπειρα η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε 2 χρόνια. Σαν ιδέα με ταλάνιζε την τελευταία δεκαετία. Συγκυριακά, προσωπικοί λόγοι σε συνδυασμό με τις κατάλληλες συνθήκες έφεραν στην επιφάνεια το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου