Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Με τα κλειδιά στην πόρτα" – Μαρία Μελεμενή

"Με τα κλειδιά στην πόρτα" – Μαρία Μελεμενή

«Η Ανδριάνα και ο Έκτορας είναι παντρεμένοι εικοσιπέντε χρόνια Η Ανδριάνα έχει περάσει πολλές στιγμές μοναξιάς μέσα στο ίδιο της το σπίτι το οποίο βλέπει μόνο ως «φυλακή» και σκέπτεται πως θα γλυτώσει από την βίαιη συμπεριφορά του Έκτορα. Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους και παράλληλα περιστατικά βίας , αποφασίζουν να αρχίσουν να μιλάνε και να εκφράζουν συναισθήματα ώστε να βρουν τρόπο για να σώσουν την σχέση τους.

Κάποια στιγμή, εξ’ αιτίας ενός τηλεφωνήματος αποκαλύπτεται ένα «μυστικό» του Έκτορα το οποίο όλα αυτά τα χρόνια ήθελε να ξεχάσει. Η Ανδριάνα αν και είχε σκεφτεί πολλές φορές να φύγει, παρ’ όλα αυτά αποφάσισε να μείνει και να συμβιβαστεί λόγω της οικονομικής της εξάρτισης. Μετά την αποκάλυψη του μυστικού το οποίο είχε «σημαδέψει» την ζωή του Έκτορα και την προσπάθεια να κρατήσει την Ανδριάνα κοντά του, η ζωή τους άρχισε να γίνεται καλύτερη, μέχρι την στιγμή που ένα γεγονός ανατρέπει και αυτή την μοναδική τους προσπάθεια…»

Το βιβλίο "Με τα κλειδιά στην πόρτα" θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!





ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΡΙΑΣ ΜΕΛΕΜΕΝΗ
Η Μαρία Μελεμενή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Φιλαδέλφεια. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα εργαζόταν ως γραμματέας λογιστηρίου. Το 1992 παντρεύτηκε και έγινε μητέρα. Το 2013 έχοντας πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο παρακολούθησε σεμινάρια στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο με θέματα Φιλοσοφίας, πολιτισμού και αφήγησης καθώς και ιστορικής μνήμης. (2014-2015). Στην συνέχεια παρακολούθησε σειρά διαλέξεων στο Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών.(2016).
Παράλληλα όμως δεν έχανε την ευκαιρία να ασχολείται με την συγγραφή και να έχει ως ερέθισμα της την ανθρώπινη συμπεριφορά και κατ ‘ επέκταση τις ανθρώπινες σχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου