Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Κριτική Βιβλίου “Η μαγεία της αγάπης” της Johanna Lindsey


Στο συγεκριμένο βιβλίο δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιο αρσενικό της οικογένειας Μάλορι αλλά με την Έιμι κόρη του Έντουαρτ. Η Έιμι είναι βαθιά ερωτευμένη με τον Γουόρεν Άντερσον, αδερφό της Τζορτζ.
Ο Γουόρεν προσπαθεί επιμελώς να την απομακρύνει από δίπλα του και να την απωθήσει από το έντονο φλερτ που του ρίχνει η μικρή Μάλορι. Μόνο που η ίδια το έχει βάλει σκοπό να τον τυλίξει στα πλοκάμια της αγάπης της.
Θα το χαρακτήριζα ως το πιο τολμηρό βιβλίο της κυρίως για την επιμονή μιας αγνής και ανήλικης κοπέλας. Ο λόγος της μερικές φορές είναι υπερβολικός αλλά το χιούμορ σε κάνει να το προσπερνάς. Το γυναικείο μυαλό, και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μια Μάλορι, μπορεί να προκαλέσει σε έναν άντρα σαστισμό και κρυολουσία με όλη τη σημασία των λέξεων. Οι ατάκες διαδέχονται η μία την άλλη σε αρκετά σημεία.
Αν θέλετε να ανακαλύψετε πως μία γυναίκα μπορεί να τυλίξει έναν άντρα διαβάστε το και θα βρεθείτε σε μονοπάτια που σίγουρα πολλές γυναίκες θα θαύμαζαν και θα έθεταν σε εφαρμογή κάποια “κόλπα” της Έιμι.
Άλλο ένα βιβλίο εποχής που σε μεταφέρει στην οικογένεια Μάλορι μόνο που αυτή τη φορά έχει μία μεγάλη διαφορά. Έχουμε να κάνουμε με μία θηλυκή Μάλορι αλλά με μυαλό αρσενικό! Δύσκολος συνδυασμός πιστεύω αλλά κατά τη γνώμη μου η κα Lindsey τα κατάφερε για ακόμα μία φορά με εξαιρετικό τρόπο!
Διαμάντη Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου