Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Φιλήμων ο ερευνητής του μεταφυσικού" – Ευάγγελος Ιωσηφίδης

"Φιλήμων ο ερευνητής του μεταφυσικού" – Ευάγγελος Ιωσηφίδης

«Ο Φιλήμων Σαμπάκος είναι ένας άνθρωπος άλαλος εκ γενετής, ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί με την ιδιωτική έρευνα. Τα ανήσυχα βήματά του τον έφεραν στον ασταθή και παράξενο κόσμο του μεταφυσικού, όπου και απέκτησε μεγάλη φήμη ανά την Ελλάδα.

Έχουν δει πολλά τα μάτια του: απαγωγές από εξωγήινους, εξαφανίσεις χωρίς ίχνη, στυγερές δολοφονίες, τέρατα της λαογραφίας και ταραγμένα μυαλά. Στο παρόν βιβλίο γράφω όσες υποθέσεις του μου περιέγραψε μέχρι τώρα, υπογράφοντας στις γλαφυρές, χειρόγραφες επιστολές του με το ψευδώνυμο Μερακλής Πουαρό. Ζήτησε από εμένα και τους αναγνώστες του βιβλίου να έχουμε ανοιχτό μυαλό και πάθος για την περιπέτεια, απαραίτητους οδηγούς στις αχαρτογράφητες περιοχές που θα μας ταξιδέψει»

Το βιβλίο "Φιλήμων ο ερευνητής του μεταφυσικού" θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.



ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Βαγγέλης Ιωσηφίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1990. Μεγάλωσε σε ένα χωριό της Δράμας, τους Σιταγρούς, και έχει αποφοιτήσει από τη σχολή Ελληνικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα, ενώ

παράλληλα ασχολείται με το σκάκι ως αθλητής και προπονητής. Ενδιαφέροντά του είναι τα ταξίδια, η λογοτεχνία και η στιχουργική και του αρέσει να ανακαλύπτει νέους κόσμους μέσα από βιβλία και ταινίες.

Διατηρεί ιστολόγιο στο διαδίκτυο, όπου αρθρογραφεί τακτικά (www.skylosofies.blogspot.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου