Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Κριτική Βιβλίου “Αγαπάς μόνο μια φορά” της Johanna Lindsey

Το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως, όπου συναντάμε την οικογένεια Μάλορι. Όλοι μαζεμένοι σε αυτό το βιβλίο μας συστήνονται για να ακολουθήσουν στα υπόλοιπα βιβλία της.
Η Ρετζίνα Άστον, κόρη της αδερφής των Τζέιμς, Άντονι, Τζέισον και Έντουαρτ Μάλορι. Δυστυχώς η Ρετζίνα χάνει σε μικρή ηλικία τους γονείς της και τα αδέρφια της μητέρας της γίνονται η οικογένειά της. Η αγάπη που της έχουν τεράστια και η υπερπροστατευτικότητά τους θα “εγκλωβίσουν” τον χαρακτήρα της Ρετζίνα στο να γίνει μία ιδιόρρυθμη δεσποσύνη με καρδιά ευαίσθητη και ονειροπόλα.
Ο Νίκολας Ίντεν, κατά λάθος θα απαγάγει τη Ρετζίνα και η οικογένειά της θα τον αναγκάσουν να την παντρευτεί. Τελικά ο Νίκολας θα το αποδεχτεί ή η ιδιοσυγκρασία του γόη και μοιραίου άντρα θα υπερισχύσει;
Διαβάστε το και θα γοητευτείτε όλοι σας με την οικογένεια Μάλορι. Το μυθιστόρημα μας τοποθετεί στις αρχές του 1800, μια εποχή ρομαντική. Σε όποιους αρέσουν τα βιβλία ρομαντικής εποχής το συστήνω ανεπιφύλακτα. Πολύ γλυκό, ονειροπόλο, συναισθηματικό, με αρκετές δόσεις χιούμορ, λίγη δράση και περιπέτεια. Κοινώς ένα βιβλίο που τα περιλαμβάνει σχεδόν όλα. Και φυσικά έναν μεγάλο έρωτα από την πλευρά της Ρετζίνας... ή όχι μόνο; Δεν σας λέω τίποτα άλλο. Απλά σας αφήνω να τα ανακαλύψετε μόνοι σας!!!
Αν τα έχετε αγοράσει να τα διαβάσετε με τη σειρά της οικογένειας για να μην χαθείτε σε γεγονότα, τα οποία δεν θα ξέρετε τι προηγήθηκε. Θα σας γράψω τη σειρά της οικογένειας Μάλορι, που έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα στα ελληνικά, για να μην μπερδευτείτε.
1. “Αγαπάς μόνο μια φορά”
2. “Τυφλή αφοσίωση”
3. “Ο κουρσάρος της καρδιάς μου”
4. “Η μαγεία της αγάπης”
5. “Πες πως μ'αγαπάς”
6. “Η καρδιά του πειρατή”
7. “Σκλάβοι του έρωτα”
8. “Βελούδινη αποπλάνηση”





Διαμάντη Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου