Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Κριτική Βιβλίου “Φον ο φοβερός” της Γιώτας Κ. Αλεξάνδρου

Ποιος είναι ο Φον ο φοβερός; Γιατί τον φοβούνται; Ποιοι τον ζωγραφίζουν; Γιατί έχει πολλά πρόσωπα αλλά ένα ανατριχιαστικό όνομα; Μπορεί κάποιος να τον νικήσει; Και αν ναι τότε πώς μπορεί να το καταφέρει; Αν θέλετε να λύσετε όλα αυτά τα ερωτήματα και να μάθετε λεπτομέρειες δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να διαβάσετε το συγκεκριμένο βιβλίο!
Το σκληρόδετο εξώφυλλο σε συνδυασμό με τα χρώματα, την εικονογράφηση και την υπόθεση της ιστορίας το κάνουν ιδιαίτερο! Επίσης, μπορείτε να ακούσετε δωρεάν το παραμύθι με QR CODE! Το βιβλίο αφορά παιδιά μικρής ηλικίας δίνοντάς τα τη δυνατότητα να δουν ότι πολλά πράγματα είναι στο μυαλό τους όπως και ο Φον ο φοβερός.
Η ιστορία είναι ευφάνταστη και διασκεδαστική, διδακτική και πολύχρωμη, μα πάνω απ' όλα πολυεθνική και πολυπρόσωπη! Εξαιρετικό το κείμενο και η εικονογράφηση. Για αυτούς τους λόγους αξίζει να διαβαστεί από τα παιδιά προσχολικής ηλικίας για να υπερνικήσουν όλα τα εμπόδια και να κατανοήσουν ότι η πίστη, η εμπιστοσύνη, η αγάπη και φυσικά η σκέψη και η λογική όλα τα υπερνικά.






Βασιλική Διαμάντη 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου