Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Μανόλης Δερμάτης

Ο Μανόλης Δερμάτης γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε μηχανολογία στην ΑΣΥΑ και οικονομικά στην ΑΒΣΠ. Ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις στους χώρους της ενέργειας και της πληροφορικής, και από το 2010 ιδιωτεύει, ασχολούμενος με την έρευνα της μέλισσα, ενώ παράλληλα συνεχίζει να ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων, άρθρων και σπουδών. Τα κυριότερα έργα του είναι: «Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ» Μυθιστόρημα οικολογικού περιεχομένου. (1992 - ΑΝΕΚΔΟΤΟ) «ΕΝΑ ΣΚΑΡΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ» Μυθιστόρημα οικολογικού-ταξιδιωτικού περιεχομένου. (1999 - ΑΝΕΚΔΟΤΟ) «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ» Μυθιστόρημα αναφερόμενο στη ζωή των μελισσών. (2013 -ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ) «Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ» Μυθιστόρημα με αναφορές στην ευεργετική δράση των προϊόντων της μέλισσας. (2014 - ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ) «Η Κορυφαία των Τεχνών στην Πράξη» Μια σπουδή πάνω στις δεξιότητες και την τέχνη της ζωής (2015 – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ easywriter.gr) «ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥ» Ένα μυθιστόρημα πάνω στα συναισθήματα και την κατάθλιψη (2015 - ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ)






Η κορυφαία των τεχνών στην πράξη
Το θέμα του βιβλίου είναι η ανάπτυξη της πιο σπουδαίας από όλες τις τέχνες, που δεν είναι άλλη από την κορυφαία τέχνη της ίδιας της ζωής.
Η τέχνη αυτή μας βοηθάει να ξεπερνάμε όλα μας τα προβλήματα με τρόπο αποτελεσματικό και δόκιμο, να ελέγχουμε τις παρορμήσεις μας, να μη φοβόμαστε, να δεχόμαστε την πραγματικότητα, να αποδεχόμαστε τις αποτυχίες και να βρίσκουμε τη δύναμη να ξανασηκωνόμαστε όρθιοι, κάθε φορά που οι φουρτούνες της ζωής μας κάνουν να λυγίζουμε˙ πάνω από όλα μας διδάσκει το δρόμο που μας οδηγεί στην πραγματική ευτυχία.
Αυτό το τελευταίο είναι που κάνει ιδιαίτερο, ξεχωριστό και εντελώς πρωτότυπο το βιβλίο τούτο, που η ανάγνωσή του ανοίγει νέους δρόμους στις προοπτικές της ευτυχίας μας, μας ψυχαγωγεί και μας τέρπει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου