Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

"ΡΟΞΥ Το μυστήριο του Αϊ – Βασίλη" των Αλέξανδρου Κατσάρη και Αρτέμη Σαμοθράκη


ΡΟΞΥ
Το μυστήριο του Αϊ – Βασίλη
Αλέξανδρου Κατσάρη και Αρτέμη Σαμοθράκη

Η Ρόξυ το σκυλάκι που αγαπιέται κάθε μέρα και περισσότερο, ταξίδεψε στη Ρόδο καλεσμένη του συλλόγου “ΜΩΡΙΑΣ” και άλλων 7 Παροικιακών συλλόγων του νησιού σε μία εκδήλωση υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη στήριξη του πολιτιστικού Οργανισμού Ρόδου.

Οι συγγραφείς Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κάτσαρης μαζί με τον φωτογράφο ΠήτερΤάμας, την εκδότρια Μαρία Καρβέλα και την υπεύθυνη επικοινωνίας των εκδόσεων ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ και του Ομίλου ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, Αναστασία Κορινθίου, η οποία παρουσίασε την εκδήλωση, συμμετείχαν σε μια εντυπωσιακή γιορτή για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ , στο κινηματοθέατρο ΜΕΤΡΟΠΟΛ που γέμισε ασφυκτικά από κόσμο!

Η Φιλαρμονική του νησιού, μουσικά σχήματα, χορευτικά από τους Συλλόγους,παραδοσιακά κάλαντα αλλά και προβολή της ταινίας ΡΟΞΥ ήταν λίγα απ’ όλα όσα έζησαν μέσα σ’ ένα γιορτινό κλίμα χαράς όλοι όσοι βρέθηκαν στην πρωτότυπη αυτή βιβλιοπαρουσιάση για τη ΡΟΞΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΟ ΤΟΥ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.

Οι μικροί της φίλοι φωτογραφήθηκαν μαζί της και τους υπέγραψε με την…πατουσίτσα της τα αντίτυπα του βιβλίου, ενώ μέρος των εσόδων τους δόθηκαν στο Κοινωνικό παντοπωλείο της Ρόδου.

Η Ρόξυ γνωρίστηκε και με τους μαθητές του φροντιστηρίου ΕΝΕΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ όπου προκηρύχτηκε πρωτότυπος διαγωνισμός συγγραφής παραμυθιού, ενώ η συγγραφέας Αναστασία Κορινθίου «δεσμεύτηκε» για τη δραματοποίησή του σε θεατρικό έργο με… πρωταγωνίστρια την ίδια τη ΡΟΞΥ!

Το σκυλάκι που κατακτά μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερους φίλους, φιλοξενήθηκε από την κυρία Μαρία Παπαδοπούλου, η οποία διοργάνωσε άψογα την όλη εκδήλωση, στο ξενοδοχείο ΕΥΧΗ, γνώρισε τις ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, την ΩΒΕΡΝΗ, το ΚΟΝΤΙΚΙ και χάρισε, πέρα από τροφή σε αδεσποτάκια, και τρόφιμα εκεί που πραγματικά χρειάζονται, και το μαγικό επιστολόχαρτο του Αϊ-Βασίλη σε όλα τα παιδιά που γνώρισε, για να κερδίσουν εντελώς δωρεάν ένα βιβλίο προσφορά του εκδοτικού ομίλου ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου