Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Τώρα το θυμήθηκα" Jarvis

JARVIS
Τώρα το θυμήθηκα
Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά ηλικίας 3+ ετών
Σελίδες: 40
Σχήμα: 24Χ24
Σκληρό εξώφυλλο
ΙSBN: 978-960-569-647-4
Τιμή: 10,99 €

O Jarvis σίγουρα δεν είναι ένας συνηθισμένος συγγραφέας και εικονογράφος. Έχοντας εργαστεί ως παρουσιαστής σε παιχνίδια Bingo, ως κηπουρός σε νεκροταφείο, ως ζωγράφος σε φουσκωτά κάστρα και ως σκηνοθέτης κινουμένων σχεδίων, καταστάλαξε τελικά στη δημιουργία εικονογραφημένων βιβλίων για παιδιά και το Τώρα το ΘΥΜΗΘΗΚΑ! είναι το δεύτερο βιβλίο του.
Κεντρικοί ήρωες της ιστορίας του είναι ο Φρεντ, ένας πολύ ξεχασιάρης ελέφαντας, και ένα Μαϊμουδάκι, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Φρεντ και του θυμίζει τι ήταν αυτό που ήθελε να κάνει! Πάλι καλά που ο Φρεντ έχει έναν τόσο καλό φίλο και χάρη στις υπενθυμίσεις του κατορθώνει να κάνει εκείνο που ήθελε εξαρχής.
Μα, για μισό λεπτό, είχε σκοπό ο ελέφαντας να κολυμπήσει με καρχαρίες ή να παλέψει με έναν ρινόκερο; Άραγε, θα κατορθώσει ο Φρεντ να θυμηθεί τι ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε να κάνει προτού καθαρίσει 1.000.000 μπανάνες για το Μαϊμουδάκι;
Πολύχρωμο, παιχνιδιάρικο και χιουμοριστικό, το Τώρα το ΘΥΜΗΘΗΚΑ! είναι ένα βιβλίο που θα διασκεδάσει τους μικρούς αναγνώστες ενώ παράλληλα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους, καθώς μέσα από την αφήγηση προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα: θα πάρει το μάθημα του το
Μαϊμουδάκι ή θα συνεχίσει να παιδεύει τον ξεχασιάρη ελέφαντα; O Jarvis δεν εντυπωσιάζει μόνο με την πρωτότυπη και ευρηματική γραφή του, αλλά και με την εικονογράφησή του, που δίνει έμφαση στο χρώμα, στις μοντέρνες γραμμές και στη ζωγραφική στο χέρι με μολύβι και μαρκαδόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου