Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Το μυστικό της ταμπακιέρας" – Καίτη Δροσίνη

"Το μυστικό της ταμπακιέρας" – Καίτη Δροσίνη

«Η Λυδία, έπειτα από την εξομολόγηση μιας ερωτικής ιστορίας της θείας της, μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες μαζί με την αδελφή της. Προσπαθούν μέσα από έναν χαραγμένο χάρτη στο εσωτερικό μιας ταμπακιέρας, να ανακαλύψουν έναν θησαυρό. Ιστορίες ξετυλίγονται η μια πίσω από την άλλη και στοιχεία συλλέγονται προς όφελός τους... το αποτέλεσμα ένα μεγάλο δίλημμα και διαρκώς η ίδια ερώτηση... ήταν όντως αυτό το πολυπόθητο σύμβολο των αιώνων;»

Το βιβλίο " Το μυστικό της ταμπακιέρας " θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!






ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κορώνη Μεσσηνίας. Μετά το Λύκειο σπούδασα λογιστική σε Ι.ΕΚ. χωρίς ποτέ να το ασκήσω ως επάγγελμα. Αφιερώθηκα στην οικογένεια, ενώ έγραφα από πού μικρή ηλικία.

Τα πρώτα μου χειρόγραφα ήταν κωμικά θεατρικά. Το 2015 εκδόθηκε το πρώτο μου μυθιστόρημα το οποίο αγαπήθηκε αρκετά από τους αναγνώστες. Ξεκίνησα μαθήματα ζωγραφικής για περίπου τρία χρόνια και μέσα στο διάστημα αυτό, εκδόθηκαν δυο διηγήματα με τίτλο "Το ταξίδι" και το "χρυσό φλουρί στη γλάστρα", επίσης πριν δυο μήνες κυκλοφόρησε το δεύτερο μυθιστόρημά μου με τίτλο "Ο Μανδραγόρας" ο οποίος αγαπήθηκε επίσης αρκετά από τους αναγνώστες και σύντομα προχωράμε στην 2η ανατύπωσή του.

Μένω στην Καλαμάτα τα τελευταία είκοσι χρόνια καθώς διαθέτω κατάστημα χειροποίητων κεραμικών, τα οποία και φιλοτεχνώ. Έχω δυο παιδιά, τα οποία με σπρώχνουν και με στηρίζουν στα λογοτεχνικά βήματά μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου