Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Κριτική Βιβλίου “Οι 4 ξεχωριστοί ντετέκτιβ: Η μεγαλή ληστεία της χρηματαποστολής” του Δημήτρη Μαμαλούκα

Ο Ντιν Κόνραντ πηγαίνει στην έκτη δημοτικού και θέλει να γίνει ντετέκτιβ όταν μεγαλώσει. Παρέα με τις αδερφές του Μαίρη και Σάλι και τον επιστήθιο φίλο του Τζέι Παπαδογιαννακόπουλο, το επίθετό του είναι ένας σιδηρόδρομος που κανένας δεν μπορεί να πει σωστά, προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της χρηματαποστολής του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που εκλάπησαν. Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιπέτειας θα βρουν μία παράξενη σφαίρα, που θα τους δώσει υπερφυσικές ικανότητες. Φυσικά δεν είναι και το μόνο παράξενο... Θα γνωρίσουν τον περιβόητο καθηγητή Άντζελο Μακ Λουκ, γνωστές ανάμεσα στις τάξεις των σχολείων ως ο καθηγητής που κάνει πειράματα σε ανήλικα παιδιά, ακάτάλληλα για την ακρίβεια.
Τελικά ο Ντιν και η παρέα του θα κατορθώσει να βοηθήσει τον Σερίφη; Είναι κατάλληλος για να γίνει ντετέκτιβ; Οι υπερφυσικές τους δυνάμεις ποιες είναι και θα τους χρησιμεύσουν όταν θα έρθει η ώρα να βρεθούν αντιμέτωποι με πιθανά σενάρια ή αποκαλύψεις; Ο περιέργος καθηγητής είναι όντως ένα τέρας ή πρόκειται για ακόμα ένα μύθο;
Γρήγορο, ανατρεπτικό, χιουμοριστικό, με συνεχείς εναλλαγές και μόνο στόχο την αποκάλυψη της αλήθειας και την απόδοση της δικαιοσύνης στους υπαλλήλους, των οποίων οι μισθοί εκλάπησαν. Διαβάστε το πρώτο βιβλίο της νέας αστυνομικής σειράς βιβλίων για έφηβους, και όχι μόνο, και θα μαγευτείτε από τη γραφή του συγγραφέα. Δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους το σθένος και η αγάπη αυτών των τεσσάρων και ξεχωριστών μικρών ντετέκτιβ, οι οποίοι έχουν ως μόνους στόχους να λύσουν το μυστήριο και να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους σερίφη στην εξιχνιάση αυτής της τόσο τρελής και περίεργης υπόθεσης! Αναμένω με ιδιαίτερη προσμονή τη δεύτερη υπόθεσή τους για να ταξιδέψω και πάλι στις περιπέτειες αυτών των τόσο γλυκών και ευαίσθητων ντετέκτιβ!





Βασιλική Διαμάντη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου