Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Μεγαλώνω με σωστή διατροφή" Φανή Μπακαλιού

"Μεγαλώνω με σωστή διατροφή" της Φανής Μπακαλιού
«Μα γιατί πρέπει να τρώω πρωινό κάθε μέρα; Είναι άραγε χρήσιμο να πίνω νερό στα διαλείμματα; Κι αυτοί οι υ - δα - τάν - θρα - κες τι είναι τελικά; Αν και εσείς μπερδεύεστε με όλα αυτά και θέλετε να βάλετε μία τάξη, το βιβλίο «ΜεγΑλώνω με σΩστή διατροφή» έρχεται να σας βοηθήσει να καταλάβετε τις βασικές έννοιες της διατροφής, και να σας οδηγήσει με απλό και
διασκεδαστικό τρόπο να κάνετε τα πρώτα βασικά βήματα στην καθημερινή υγιεινή θρέψη.
Δείτε το σώμα σας να δυναμώνει, το μυαλό σας να λάμπει και τη διάθεσή σας να απογειώνεται μέσα από εύκολες, σύντομες οδηγίες που μπορούν να είναι σύμμαχοί σας στην υγεία για μια ολόκληρη ζωή. Τώρα είναι η ηλικία που χτίζετε το σώμα σας. Σκεφτείτε ότι σε αυτό θα κατοικείτε για πολλά πολλά χρόνια.
Ας το φροντίσουμε λοιπόν!»

Το βιβλίο "Μεγαλώνω με σωστή διατροφή" σε εικονογράφηση του Θανάση Γκιόκα, θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!
Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.
Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop
Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.
Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!






ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Φανή Μπακαλιού είναι Εκπαιδευτικός - Διατροφολόγος με σπουδές στην Ελλάδα και τη Μ. Βρετανία.
Είναι ειδικευμένη στην παιδική και εφηβική Διατροφή.
Συνεργάζεται με Δημόσιους και Ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, το δίκτυο βιβλιοθηκών του Δήμου Θεσσαλονίκης, και συμμετέχει σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε Δημοτικά και Γυμνάσια. Συνεργάζεται με την σουηδική εταιρεία καλλυντικών και ευεξίας Oriflame ως σύμβουλος διατροφής τα τελευταία 10 χρόνια.
Μητέρα τριών παιδιών η ίδια, πιστεύει στη δύναμη της Ισορροπημένης Δίαιτας για την ανάπτυξη του μυαλού και του σώματος των παιδιών και εφήβων και προσπαθεί καθημερινά κάνει τη θεωρία της Διατροφής πράξη και δεύτερη φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου