Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Χάρισε ένα βιβλίο στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Βενιζελείου

Χάρισε ένα βιβλίο στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Βενιζελείου




Έχεις ένα βιβλίο, που δεν θα σε πείραζε να αποχωριστείς; Χάρισέ το στη δανειστική βιβλιοθήκη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Βενιζελείου για να μπορούν οι αιμοκαθαιρόμενοι να γεμίζουν ποιοτικά το χρόνο τους!
Πρόκειται για εξαιρετική πρωτοβουλία του γιατρού της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, κ. Δ. Ξυδάκη που αποφάσισε να δημιουργήσει μια δανειστική βιβλιοθήκη στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.
«Ως γνωστόν, οι ασθενείς της μονάδας μας είναι αιμοκαθαρόμενοι που αναγκάζονται να  βρίσκονται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα στην Μονάδα για πολλές ώρες», είπε μιλώντας στο Ράδιο984 και τη Μαίρη Καριωτάκη  ο κ .Ξυδάκης εξηγώντας  το σκεπτικό της ιδέας του.
«Με προβλημάτισε το πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτό τον χρόνο να περνά ποιο εύκολα και ποιοτικά κι έτσι μου ήρθε η ιδέα μια δανειστικής βιβλιοθήκης» τόνισε.
Ο κ. Ξυδάκης σημείωσε πως σημαντική είναι η εθελοντική προσφορά γι' αυτό κι ο γιατρός ζήτησε από κάθε ενδιαφερόμενο να προσφέρει από τα βιβλία που έχει στη βιβλιοθήκη του.
«Μας ενδιαφέρει κάθε είδους βιβλίου. Κανένας περιορισμός στο περιεχόμενο.» σημείωσε.
Ωστόσο ο κ.Ξυδάκης τόνισε πως οι εθελοντές θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως οι ασθενείς έχουν διαθέσιμο μόνο το ένα χέρι, λόγω της ιδιαιτερότητας της θεραπείας τους, γι αυτό και τα βιβλία πρέπει να είναι μικρού ή εύκολα διαχειρίσιμου μεγέθους.
Όποιος επιθυμεί να προσφέρει δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με το 2810- 368443 για να πάει τα βιβλία στη Μ.Τ.Ν. .



Πηγή: http://www.neakriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου