Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Πρόσκληση επετειακής παρουσίασης "10 χρόνια της σειράς Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ"

Δέκα χρόνια Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
Εκδήλωση με αφορμή την Επέτειο

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος γιορτάζουν τα 10 χρόνια της σειράς Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ και σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού σάς προσκαλούν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στις 11 το πρωί, στο Εργαστήρι Πολιτισμού του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού να γνωρίσετε τον συγγραφέα της σειράς Φίλιππο Μανδηλαρά!

Το 2008 οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος, ο συγγραφέας Φίλιππος Μανδηλαράς και η εικονογράφος Ναταλία Καπατσούλια δημιουργούν μια σειρά βιβλίων που έχει στόχο να παρουσιάσει την ελληνική μυθολογία με έναν πρωτότυπο τρόπο, κατάλληλο για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Η σειρά ονομάστηκε Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ και 10 χρόνια μετά αριθμεί είκοσι έξι τίτλους.
Με τους 12 θεούς του Ολύμπου και άλλους ήρωες όπως τον Θησέα, τον Αχιλλέα, τον Προμηθέα και τον Βασιλιά Μίδα, αλλά και με ιστορίες όπως η θυσία της Ιφιγένειας, το ταξίδι του Οδυσσέα, το κουτί της Πανδώρας και άλλες πολλές, καταπιάστηκε ο Φίλιππος Μανδηλαράς, και με γλώσσα απλή και διασκεδαστικά στιχάκια συνέθεσε μια διαφορετική αφήγηση της ελληνικής μυθολογίας που άλλοτε εστιάζει στους πρωταγωνιστές της και άλλοτε σε ιστορίες και στους συμβολισμούς τους. Η εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια με τα ζωηρά χρώματα και το χιουμοριστικό ύφος αναδεικνύει μοναδικά τις ιστορίες που περιλαμβάνονται στη σειρά. 
 

Με αφορμή την επέτειο των 10 ετών κυκλοφορίας της σειράς Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού σάς προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στις 11 το πρωί, στο Εργαστήρι Πολιτισμού του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ο συγγραφέας Φίλιππος Μανδηλαράς θα γνωρίσει σε παιδιά που γεννήθηκαν και ζουν στη χώρα μας τον συναρπαστικό κόσμο της ελληνικής μυθολογίας και θα μας ταξιδέψει όλους μέσα από τη μοναδική του αφήγηση σε μια γιορτή γεμάτη περιπέτεια, διδάγματα, θεούς και ήρωες.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τα 10 χρόνια της μπεστ σέλερ σειράς Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, να εμπνευστούμε από τους άθλους και τα κατορθώματα, και να ανακαλύψουμε μαζί τον ήρωα που κρύβει μέσα του κάθε παιδί.

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 2816134 (εσωτ. 817) ή με email στο e.dermitzaki@epbooks.gr

Εργαστήρι Πολιτισμού: Αλκαμένους 11β, Σταθμός Λαρίσης, Αθήνα, τηλ.: 210 8846590

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου