Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Το αγγελάκι που είχε χάσει το χαμόγελό του" Σοφοκλής Ελευθεράτος

Τίτλος: Το αγγελάκι που είχε χάσει το χαμόγελό του
Συγγραφέας: Σοφοκλής Ελευθεράτος
Σελίδες: 72
Διαστάσεις: 13,7 x 20,8
ISBN: 978-960-468-215-7

Το μικρό αγγελάκι ήταν διαφορετικό από τα άλλα, καθώς δεν μπορούσε να πετάξει, δεν μπορούσε να βοηθήσει και να προσφέρει στους ανθρώπους. Η απογοήτευση και η ματαί-ωση κυριαρχούσαν μέσα του. Όλα τού φαίνονταν δύσκολα, χωρίς νόημα. Μέχρι… μέχρι τη στιγμή που τέσσερα γραμματάκια τού άλλαξαν τη ζωή.

Μια μικρή ιστορία, για μικρά και μεγάλα παιδιά, που μας μαθαίνει να αγαπάμε τον εαυτό μας, να έχουμε θετική σκέψη και να δίνουμε αξία στην κάθε στιγμή μας. Ένα μικρό βιβλίο για τέσσερις μεγάλες λέξεις, την ΠΙΣΤΗ, την ΕΛΠΙΔΑ, την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και την ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Σοφοκλής Ελευθεράτος γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κορινθίας, τη Λυγιά. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε Θεολογία στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών και Παιδαγωγικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπηρετεί ως δάσκαλος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού, στο οποίο, από το 2011 έως σήμερα, κατέχει τη θέση του υποδιευθυντή. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα δημοσιογραφίας και επί τρία χρόνια εξέδιδε στο χωριό του τη μηνιαία τοπική εφημερίδα Κοινή Γνώμη. Ασχολείται με τη συγγραφή ποιημάτων, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε λογοτεχνικό και φιλολογικό περιοδικό του έντυπου τύπου. Με Το Αγγελάκι που είχε χάσει το χαμόγελό του ξεκινά το πρώτο του ταξίδι στην παιδική λογοτεχνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου