Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Αυγό για γίγαντες" Άννα Ιακώβου

Αυγό για γίγαντες
Άννα Ιακώβου
με Cd, παρτιτούρες και κατασκευή
Κείμενα, στίχοι- μουσική- σκηνοθεσία Cd: Άννα Ιακώβου Εικονογράφηση: Αγγελική Δελεχά Εκτέλεση-διεύθυνση χορωδίας: Τάσος Ηλιόπουλος
Χρον. Έκδοσης: 2019
Σχήμα: 21Χ29
Κωδικός: 40183
ISBN: 9789604952717
Σελίδες: 46

Τριγυρνώ όλο καμάρι στην αυλή.
Κικιρίζω πριν ακόμη ο ήλιος βγει.
Πετεινάρι από τα λίγα με λειριά κι άλλα πλουμίδια
είμαι εγώ, το κοκοράκι το μικρό
Πετειναράκης ο κοκορευόμενος – Τα σέβη μου

Αυγό για γίγαντες: το... πιο διαδραστικό βιβλίο μάς ενώνει όλους σε μια... μουσική συντροφιά μέσα στην Πασχαλιά! Αυγό για γίγαντες: μια από τις πιο ωραίες εκδόσεις του 2019!

Οι εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ και η Άννα Ιακώβου ετοίμασαν για τους μικρούς μας φίλους μια έκπληξη για το φετεινό Πάσχα. Ένα μουσικό παραμύθι με ήρωες την κυρία Πανωραία και τον πληθυσμό του πολύβουου κοτετσιού της. Παρελαύνουν: Ο μικρός Πετειναράκης ο κοκορευόμενος, ο παππούς Αλέκτωρ ο τρίτος ο σοφός, η ντροπαλή στρουθοκάμηλος η Στρουθένια, η Αλεπού και φυσικά οι φιλόπονες κοτούλες που ετοιμάζονται για να προσφέρουν και φέτος στο χωριό τα πιο γερά πασχαλινά αυγά. Η έκδοση περιλαμβάνει ένα πολύχρωμο βιβλίο που εικονογράφησε με πολύ δροσιά η Αγγελική Δελεχά. Μαζί του προσφέρονται και οι παρτιτούρες των τραγουδιών γιανα μπορέσουν να παιχτούν τα τραγούδια, ζωντανά, ολοζώντανα από μεγάλους και παιδιά. Το πλούσιο Cd θα μας κρατήσει συντροφιά στο σπίτι, στο σχολείο, στο αυτοκίνητο. Τέλος μαζί με το βιβλίο και το Cd προσφέρεται και μια πρωτότυπη κατασκευή για το πασχαλινο τραπέζι.



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ CD Στίχοι - μουσική: Άννα Ιακώβου Ενορχήστρωση, εκτέλεση, διδασκαλία χορωδίας: Αναστάσιος Ηλιόπουλος Ακούγονται οι φωνές: Διονύσης Ηλιόπουλος (Πετειναράκης), Λευτέρης Ηλιόπουλος (Σπίθας), Άννα Ιακώβου (κυρία Πανωραία), Κωνσταντίνος Μπίσαλας (Παππούς Αλέκτωρ), Αιμιλιανή Γρηγορίου (Στρουθένια), Μαρία Πανταζίδη (αλεπού), Φωτεινή Βγόντζα (Στρουμπουλία), Γιώργος Σωτηρόπουλος (παιδί) Χορωδία: Σωτήριος Μιχαλεάκος, Ευάγγελος Ζήσης, Δήμητρα Λάππα, Βασιλική Καψάλη, πρεσβυτέρα Κατερίνα Σόρου-Τριβιζά, Κατερίνα Δαράβαλη. Hχογράφηση: Sweetspot productions και Χρυσόστομος Μαλάτος (Λαμία). Επεξεργασία-mastering: Sweetspot productions.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε: www.stamoulis.gr

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων των εκδόσεων Σταμούλη, 210- 5238 305, sales@stamoulis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου