Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Κριτική Βιβλίου “Ένας αλλιώτικος γάμος” της Πόλυς Μοσχοπούλου

Στη συγκεκριμένη ιστορία γνωρίζουμε τον Κρις και την Άνι. Και οι δύο έχουν ένα κοινό γνώρισμα. Είναι παιδιά Ελλήνων μεταναστών. Μεταξύ τους θα γεννηθεί μία μεγάλη και αληθινή αγάπη. Ο Κρις είναι ήρεμος και η Άνι ανήσυχο πνεύμα. Ποιος θα τολμούσε να πάει ενάντια στις αποφάσεις της; Όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτούν θα γίνει το δικό της και η τελετή θα τελεστεί στην Κεφαλονιά, στην ιδιαίτερη πατρίδα του Κρις.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου τους, μία απροσδόκητη επίσκεψη θα δώσει άλλη τροπή σε μία παλιά ιστορία. Κάποιες ζωές θα ανατραπούν. Μία παλιά ιστορία και ένα μυστικό θα έρθει στο φως. Ποιο είναι αυτό το μυστικό; Ποιες ζωές θα “ταράξει”; Ποια είναι αυτή η απροσδόκητη επίσκεψη;
Πρόκειται για ένα βιβλίο, το οποίο στηρίζεται σε μία αληθινή ιστορία με στοιχεία μυθοπλασίας μέσα. Η συγγραφέας καταφέρνει να δέσει τη μυθοπλασία με τα αληθινά γεγονότα με εξαιρετικό τρόπο και να προσφέρει στους αναγνώστες μία ιδιαίτερη ιστορία αγάπης με έντονο κοινωνικό υπόβαθρο. Το μυθιστόρημα διαβάζεται απνευστί, χωρίς να κουράζει ή να δημιουργεί κοιλιά. Σίγουρα αξίζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς, να βυθιστεί στις σελίδες του και στα μαγευτικά τοπία που μας “χαρίζει” απλόχερα η συγγραφέας!





Βασιλική Διαμάντη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου