Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Κριτική Βιβλίου “Το βλέμμα της αγάπης” της Sarah Jio

Η Τζέιν γεννήθηκε κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας. Αυτό της έχει χαρίσει ένα χάρισμα. Μπορεί και βλέπει την αγάπη. Η ίδια παραμένει μοναχική και απόμακρη. Στα εικοστά ένατα γενέθλιά της θα λάβει μία παράξενη κάρτα από μία άγνωστη γυναίκα. Όταν θα τη συναντήσει, θα της αποκαλύψει ότι θα πρέπει μέχρι τα τριακοστά γενέθλιά της να ανακαλύψει και τα έξι είδη αγάπης και να τα γράψει σε ένα βιβλίο. Αν δεν το κάνει θα έχει κάποιες ανεπανόρθωτες συνέπειες στη ζωή της. Στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του αδερφού της θα γνωρίσει τον Καμ, γιατρό και αρθρογράφο ιατρικών θεμάτων. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μία έλξη.
Θα καταφέρουν αυτή την έλξη να τη δημιουργήσουν αγάπη; Θα καταφέρει η Τζέιν να βρει τα έξι είδη αγάπης και να τα καταγράψει στο βιβλίο; Θα γνωρίσει και ίδια την αγάπη; Θα καταφέρει να ανταπεξέλθει και να μηδενίσει τις συνέπειες που θα προκύψουν σε περίπτωση αποτυχίας;
Πρόκειται για ένα βιβλίο, το οποίο διαβάζεται απνευστί. Δεν σε κουράζει, ούτε σου δημιουργεί ανία. Δεν κάνει κοιλιά, χάρη στις λίγες σελίδες που έχει. Είναι ένα μυθιστόρημα απλό, λιτό, χωρίς υπερβολές, όμορφα δομημένο και ρομαντικό. Αν λοιπόν, ανήκετε στην ομάδα των ρομαντικών ανθρώπων τότε διαβάστε το! Σίγουρα θα το αγαπήσετε!






Βασιλική Διαμάντη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου