Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Όλα τα λάθος σήμερα" Elan Mastai

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Elan Mastai
Σειρά: Ξένη Λογοτεχνία
Σελ: 528
Τιμή: 15,90
1η κυκλοφορία Ιούνιος 2018
Κωδικός είδους: ΩΚ 223
ISBN: 978-618-5284-11-4
Εκδόσεις Ωκεανός

Γνωρίζετε πώς φαντάζονταν το μέλλον όσοι ζούσαν το 1950; Ε, λοιπόν, το μέλλον αυτό συνέβη! Στα 2016 του Τομ Μπάρεν, η ανθρωπότητα ευημερεί σε έναν τεχνολογικό ουτοπικό παράδεισο, με ιπτάμενα αυτοκίνητα, κυλιόμενους διαδρόμους στα πεζοδρόμια και σεληνιακές βάσεις, έναν παράδεισο όπου τα αβοκάντο δεν σαπίζουν ποτέ και το πανκ ροκ ουδέποτε υπήρξε, επειδή ήταν περιττό.

Μόνο που σε αυτόν τον λαμπερό, ιδανικό κόσμο ο Τομ νιώθει σαν ψάρι έξω από το νερό· και αυτό πριν έρθουν τα πάνω-κάτω στη ζωή του.

Απόλυτα σοκαρισμένος από ένα μοιραίο σφάλμα, παίρνει μια απερίσκεπτη απόφαση, που αλλάζει δραματικά όχι μόνο τη ζωή του, αλλά και ολόκληρη τη συμπαντική δομή. Ύστερα από μια κακοτυχία κατά το χρονικό ταξίδι του, ο Τομ καταλήγει στο δικό μας 2016, αυτό που θεωρούμε εμείς ως τον αληθινό κόσμο. Για τον Τομ, η συνήθης πραγματικότητά μας μοιάζει με δυστοπική, άγονη γη.

Όταν όμως ανακαλύπτει απροσδόκητα όμορφες εκδοχές της οικογένειάς του, της καριέρας του και –ίσως– της αδερφής ψυχής του, ο Τομ πρέπει να πάρει μια απόφαση. Να διορθώσει τη ροή της ιστορίας, επαναφέροντας στην πραγματικότητα το ουτοπικό σύμπαν του ή να προσπαθήσει να χτίσει μια καινούργια ζωή στη χαοτική, απρόβλεπτη πραγματικότητά μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου