Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Μάθε το φόβο να νικάς!" – Βούλα Παπατσιφλικιώτη

«Μάθε το φόβο να νικάς!» – Βούλα Παπατσιφλικιώτη

Σε μία πόλη που βασιλεύει η ευτυχία, την Φελισίτα, ζει ένα κοριτσάκι με καρδιά χρυσή, που την λένε Καλοσύνη! Έχει όμως ένα μεγάλο ελάττωμα, φοβάται πολύ.

Στην ίδια πολιτεία μένει και ένας κακός μάγος, ο Φόβος. Όταν μια μέρα μαθαίνει την αδυναμία του κοριτσιού ετοιμάζει ένα μαγικό ξόρκι και καλεί όλες τις φοβίες της.

Θα καταφέρει η καλή της φίλη, μια πασχαλίτσα που την λένε Τόλμη, να τη βοηθήσει και τα μάγια να τα λύσει;

Με ποιον τρόπο θα μάθει η μικρούλα να νικάει τους φόβους της;

Ένα παραμύθι, που μέσα από την ποίηση και το τραγούδι, μαθαίνει στους μικρούς μας αναγνώστες να νικάνε τους φόβους τους για να ζούνε ήρεμοι και ευτυχισμένοι!

Το βιβλίο «Μάθε το φόβο να νικάς!» θα το προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία καθώς και από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: elkistis.gr/shop

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ

Ταξιδεύουμε στο χώρο της λογοτεχνίας ΜΑΖΙ!

 
 
 
 
 
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Βούλα Παπατσιφλικιώτη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου ζει και δραστηριοποιείτε μέχρι και σήμερα. Είναι Δημοσιογράφος (μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος), Βρεφονηπιοκόμος και Θεραπεύτρια λόγου. Πραγματοποιεί συνεντεύξεις με εκπροσώπους της λογοτεχνίας για το “τοβιβλίο.net” και είναι συνεργάτιδα της μεγαλύτερης εφημερίδας των Ελλήνων της Αυστραλίας “Νέος Κόσμος”, γράφοντας άρθρα με θέματα σχετικά με τα παιδιά.

Ο χορός, η κρυμμένη γλώσσα της ψυχής σύμφωνα με την Martha Graham, την συντροφεύει σε όλη, σχεδόν, την μέχρι τώρα ζωή της. Από μικρή της άρεσε να χορεύει. Το έβλεπε σαν ένα μέσο εκτόνωσης των συναισθημάτων της. Επίσης η λατρεία της για την παράδοση και την λαογραφία, συντέλεσε και αυτό το διάστημα μαθαίνει παραδοσιακούς χορούς, σε πολιτιστικό σύλλογο της πόλης της.

Συμμετέχει με κείμενά της στις συλλογές διηγημάτων «Θέρος και Θεριά» & «Οδός Αμαρτίας Αριθμός 12», που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ανάτυπο. Τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Μάθε το Φόβο να νικάς!». Επίσης από τις εκδόσεις Ανάτυπο κυκλοφορεί το δεύτερο παιδικό της βιβλίο με τίτλο «Ποιος αξίζει να είναι Βασιλιάς;».

Τέλος είναι δημιουργός και διαχειρίστρια της καλλιτεχνικής σελίδας Duende-Art (http://duende-art.webnode.gr/).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου