Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Κριτική Βιβλίου “Ο Άι – Βασίλης σώζει την Πρωτοχρονιά”

Ήρθε η παραμονή Πρωτοχρονιάς επιτέλους! Ο Άγιος Βασίλης πρέπει να παραδώσει τα δώρα στα αρκουδάκια του Βουνού των Χριστουγέννων αλλά έχουν αποκλειστεί.
Θα καταφέρει ο Άγιος Βασίλης να τους πάει τα δώρα; Θα τον βοηθήσουν οι φίλοι του σε αυτή την περιπέτεια; Ποια είναι τα ζωάκια του Γιορτινού Δάσους;
Πρόκειται για μία ιστορία που θα ενθουσιάσει τους πολύ μικρούς μας αναγνώστες. Κάθε σελίδα περιλαμβάνει και μία έκπληξη. Γράμματα, παράθυρα που ανοίγουν, ένας κρυφός χάρτης και μία τρισδιάστατη έκπληξη περιμένουν τα παιδιά μόλις φτάσουν στην τελευταία σελίδα του βιβλίου! Μαγευτικό, γιορτινό και ρομαντικό θα χαρακτήριζα το συγκεκριμένο βιβλίο! Πρέπει να το αγοράσουν οι γονείς στα μικρά τους παιδιά για να νιώσουν τη μαγεία και τη χαρά των Χριστουγέννων. Επίσης, τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας θα μάθουν για τον Άγιο Βασίλη και τι κάνει κάθε χρόνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μα όχι μόνος του, αλλά με τη βοήθεια των φίλων του! Η ονειρεμένη εικονογράφηση και το πανέμορφο εξώφυλλο κάνουν τα μάτια μικρών και μεγάλων να πέφτουν πάνω στις εικόνες, τα χρώματα και στην πολυτέλεια που πηγάζει από το βιβλίο συνολικά!





Βασιλική Διαμάντη 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου