Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Κριτική Βιβλίου “Το κουτί των Χριστουγέννων”

 

Το βιβλίο “Υπέροχη Πρωτοχρονιά” είναι η γνωστή χριστουγεννιάτικη ιστορία όπου ο Άγιος Βασίλης τη νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς παρέα με τους ταράνδους του ξεκινούν το μεγάλο τάξιδι για να μοιράσουν τα δώρα στα παιδιά!
Η εικονογράφηση της ιστορίας είναι αδιαμφισβήτητα μοναδική και ονειρική! Η χρωματική παλέτα που χρησιμοποιείται κεντρίσει το μάτι και καθηλώνει κάθε παιδί! Αλλά το θέμα με αυτή την έκδοση δεν είναι μόνο το βιβλίο, η ιστορία και η εικονογράφησή του... Τουναντίον, υπάρχουν και άλλα σπουδαία πράγματα που αξίζουν ειδικής μνείας!
Συγκεκριμένα, “Το κουτί των Χριστουγέννων”, μία υπερπολυτελής έκδοση, είναι ό,τι πιο ιδιαίτερο μπορεί να προσφέρει κάποιος στα παιδιά! Εντός της συσκευασίας θα βρείτε ένα υπέροχο παραμύθι σε σκληρόδετη έκδοση με τίτλο “Υπέροχη Πρωτοχρονιά”, διάφορα αυτοκόλλητα, ένα γράμμα του Άγιου Βασίλη, χριστουγεννιάτικες αποσπώμενες φιγούρες και ένα χριστουγεννιάτικο stop για το χερούλι της πόρτας!
Τέλος, μέσα στον χώρο που περισσεύει μπορείτε να τοποθετήσετε και άλλα χριστουγεννιάτικα αναγνώσματα ή αντικείμενα για να υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα μαζί για κάθε Χριστούγεννα που θα έρθουν και θα θελήσουν τα παιδιά να θυμηθούν τη μαγεία της εποχής!
 
 
 
 
 
Βασιλική Διαμάντη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου