Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Κριτική Βιβλίου "Η νύχτα μετά την Πρωτοχρονιά” της Kes Gray

 

Άπειρες ιστορίες έχουν γραφτεί για πριν και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων. Για μετά την Πρωτοχρονιά όμως;
Ε, ναι, λοιπόν! Στο βιβλίο “Η νύχτα μετά την Πρωτοχρονιά” συναντάμε τον Άι – Βασίλη, τους ταράνδους, τα ξωτικά σε ένα ξέφρενο πάρτι που στήνουν για να γιορτάσουν την επιτυχία της Πρωτοχρονιάς, των χιλιάδων εργασιών που έχουν στεφθεί με επιτυχία, των αφανών και μη ηρώων μιας μόνο νύχτας που χαρίζει χαμόγελα και ευτυχία στα πρόσωπα των μικρών παιδιών που περιμένουν εναγωνίως τα δώρα τους.
Άλλωστε, όλοι αυτοί οι “ήρωες”, αφανείς και μη, χρειάζεται να χαρούν, να γλεντήσουν και να συγχαρούν ο ένας τον άλλον γιατί όπως είναι γνωστό κάθε κρίκος είναι σημαντικός και βοηθάει στην επίτευξη της απόλυτης επιτυχίας!
Πρόκειται για ένα υπέροχο και μοναδικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο με μία ονειρεμένη εικονογράφηση, δια χειρός Claire Powell, που με τις αναπαραστάσεις των ταράνδων, των ξωτικών, του Άγιου Βασίλη, της κας Αγιοβασιλίνας και του συγκλονιστικού χιονισμένου τοπίου, που κόβει την ανάσα σε κάθε αναγνώστη, μικρό και μεγάλο.
Το πόνημα “Η νύχτα μετά την Πρωτοχρονιά” αποτελεί συνέχεια του πρώτου πετυχημένου βιβλίου "Τη νύχτα πριν από τη νύχτα πριν από την Πρωτοχρονιά" και προσφέρει ανεπανάληπτες αναγνωστικές ματιές κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς μικρούς μας φίλους! Πάρτε μέρος, λοιπόν, σε αυτή τη γιορτή και μεταφερθείτε νοερά σε τόπους μακρινούς, άγνωστους αλλά και τόσο συγκλονιστικούς!
 
 
 
 
 
Βασιλική Διαμάντη 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου