Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Κριτική Βιβλίου “Η καρδιά του πειρατή” της Johanna Lindsey

Φτάνω αισίως να κρατώ στα χέρια μου ένα ακόμα βιβλίο της Johanna Lindsey! Οι απόψεις μου πάντα θετικές... Κάθε βιβλίο και μία συγκίνηση, μία έκπληξη και μία εξέλιξη της οικογένειας Malory. Αυτή τη φορά ο φανατικός θαυμαστής της εργένικης ζωής και γιος του Τζέιμς, Τζέρεμι έρχεται αντιμέτωπος με περιπέτειες και μονοπάτια που δεν θα φανταζόταν ποτέ πως θα βίωνε! Η απροσδόκητη συνάντησή του με την Ντάνι, μεταμφιεσμένη ως αγόρι, θα του φέρει τη ζωή του άνω κάτω. Η Ντάνι όμως έχεις ως στόχο να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά. Όμως ο Τζέρεμι θέλει ευχαρίστηση χωρίς δεσμεύσεις.
Ο πονοκέφαλός του αυτή τη στιγμή είναι η Έμιλι, μία κακομαθημένη και πανέμορφη μοναχοκόρη που θέλει να τυλίξει πάση θυσία τον Τζέρεμι και να τον εξαναγκάσει με κάποιες φήμες σε γάμο. Τι ρόλο θα παίξει η Ντάνι σε όλο αυτό; Θα μπορέσει να γλιτώσει από την “κρεμάλα” ή δεν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;
Συναρπαστικό, αισθηματικό, από τα βιβλία εποχής που μας έχει συνηθίσει η συγγραφέας, περιπετειώδες, καταιγιστικό, ανθρώπινο, συγκλονιστικό και βαθιά συναισθηματικό! Η γνωστή συνταγή που ακολουθεί η συγγραφέας χωρίς να κουράζει...! Μία ατάκα μου συγκίνησε και με έκανε να θέλω να ανήκω και εγώ στη δική τους οικογένεια... “Εμείς φροντίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους...” Τι γλυκό να βλέπεις και να αποκομίζεις από τους ανθρώπους αγάπη και μια ζεστή αγκαλιά! Γι'αυτό και εγώ λάτρεψα αυτή την οικογένεια για την ανθρωπιά τους και την αγάπη τους που τη μοιράζουν παντού και αδιακρίτως και φυσικά για τα συναισθήματα που βγάζουν στους αναγνώστες! Άλλωστε όταν αγαπάς οφείλεις να δίνεις όλο σου τον εαυτό και να δίνεσαι με όλη σου την καρδιά γιατί όταν είναι αληθινή είναι μόνο για πάντα!





Βασιλική Διαμάντη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου