Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Κριτική Βιβλίου “Προς πώληση” της Megan Stephens

Ένα συγκλονιστικό βιβλίο. Μία αληθινή ιστορία, η ιστορία της Αγλλίδας Μέγκαν, η οποία θα πέσει στα δίχτυα της πορνείας από τον φίλο της. Η Μέγκαν θα επισκεφτεί με τη μητέρα την Ελλάδα για διακοπές και εκεί θα έχει την ατυχία να γνωρίσει μία παρέα. Ο Τζακ θα την κάνει να τον ερωτευτεί και να παρατήσει τη μητέρα της και να τον ακολουθήσει με σκοπό τον γάμο. Τι θα γίνει όμως όταν ο Τζακ θα αποκαλυφτεί πως ανήκει σε μία επικίνδυνη κατηγορία ανθρώπων; Θα γίνει ο προαγωγός της, ο οποίος έχει επαφές με τα αλβανικά και τα ρουμάνικα κυκλώματα παράνομης πορνείας.
Η Μέγκαν θα πουληθεί και δεν ξέρω ποιο είναι το χειρότερο; Ότι πουλήθηκε από πολλούς σε διάφορους ή επειδή το έκανε ο υποτιθέμενος αρραβωνιαστικός της με τον πιο βίαιο και βάναυσο τρόπο και για τον πιο τραγελαφικό λόγο, αυτόν της φτώχειας που βίωνε από παδί...(το συγκεκριμένο με έκανε να θέλω να του κάνω να πληρώσει ακριβά όσα έκανε);
Πολύ σκληρό βιβλίο που μας δείχνει το αβυσσαλέο και το στυγερό πρόσωπο αυτών των εγκληματίων, οι οποίοι δεν σταματάνε πουθενά αρκεί να καταφέρουν να κερδίσουν χρήματα έχοντας υποχείρια γυναίκες ευάλωτες και ξένες χωρίς να ξέρουν τον τρόπο να αναζητήσουν βοήθεια και λύτρωση από τις αρχές, τις οποίες αρκετές φορές είναι πληρωμένες από τους ίδιους τους προαγωγούς. Σίγουρα δεν θα πρέπει να διαβαστεί από ανήλικα παιδιά καθώς περιέχει πολύ σκληρές σκηνές που ακόμα και τον πιο δυνατό μπορεί να τον λυγίσει. Αλλά και ποια αληθινή ιστορία τέτοιου περιεχομένου δεν είναι σκληρή και αδυσώπητη; Διαβάστε το εφόσον έχετε γερό στομάχι και “θαυμάστε” το μεγαλείο αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι χρησιμοποιούν γελείους λόγους και αιτίες για το γεγονός που ωθούν μία κοπέλα, ή για να ακριβολογώ την κοπέλα τους, στην πορνεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου