Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Πρόσκληση παρουσίασης βιβλίου "Το κλειδί της ευτυχίας"

Αν αναζητάτε το κλειδί που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία, δεν έχετε παρά να έρθετε στο Monk Grapes and Spirits (Καρόρη 4, Αθήνα), το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 18.00. Εκεί θα σας περιμένει η συγγραφέας Στέλλα Κωσταρέλου, η οποία θα σας αποκαλύψει το μυστικό για την εκπλήρωση των ονείρων.

Ένα βιβλίο για τη μαγεία των ονείρων και τη δύναμη της θέλησης είναι «Το κλειδί της ευτυχίας» της Στέλλας Κωσταρέλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, σε εικονογράφηση της Δήμητρας Πέππα.

Σ’ ένα χωριό στις αυστριακές Άλπεις, ζει ο Αλφ, ο οποίος στο περιθώριο της μαθητικής του ζωής βοηθάει τον πατέρα του στις αγροτικές εργασίες και συναντά τους φίλους του, με τους οποίους μοιράζεται τις ανησυχίες του. Η ζωή του φαίνεται να χαρακτηρίζεται από κοινοτοπία, μέχρι που θα γνωρίσει έναν σοφό γέροντα. Αυτή η γνωριμία θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη της ζωής και τον τρόπο σκέψης του Αλφ και της παρέας του. Ο Αλφ χτίζει έναν ισχυρό δεσμό με τον γέροντα, ο οποίος του χαρίζει ένα μπρούτζινο κλειδί με περίεργες ιδιότητες. Από τη στιγμή που το παιδί αρχίζει να το χρησιμοποιεί, ακολουθώντας τις οδηγίες του ηλικιωμένου φίλου του, νιώθει ν’ αποκτά μια ανεξήγητη δύναμη. Έκτοτε, το κλειδί γίνεται η πυξίδα των ονείρων του.

Θα καταφέρει ο Αλφ να λύσει το μυστήριο του κλειδιού;

Θα τον βοηθήσει το κλειδί να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο ή θα το κρύψει στο κουτί με τα παλιά παιδικά παιχνίδια στο βάθος του παταριού;

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ: Το κλειδί της ευτυχίας Το κλειδί της ευτυχίας
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Στέλλα Κωσταρέλου
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: Δήμητρα Πέππα
ΣΕΛΙΔΕΣ: 122
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 16*24
ISBN: 978-618-5095-67-3
ΤΙΜΗ: 12 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου