Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Κριτική Βιβλίου “Το κυνήγι της αλεπούς” της Φανής Πανταζή

Θεωρώ ότι αυτό το βιβλίο υστερεί λίγο από τα άλλα. Ίσως η απειρία της πρώτης φοράς. Ενώ σαν ιστορία ήταν ωραία δεν κατάφερε να το απογειώσει το βιβλίο όπως θα μπορούσε θαρρώ. Έλειπε το πάθος και έμεινε λίγο μετέωρο. Θα μπορούσε να προσδώσει άλλα πράγματα και να αναδείξει καλύτερα το θέμα της εμπιστοσύνης.
Στο βιβλίο βλέπουμε έναν πατέρα και σύζυγο να μαθαίνει με το χειρότερο τρόπο ότι η γυναίκα του τον απατάει. Και από την άλλη έχουμε μία γυναίκα που μαθαίνει ένα καλά κρυμμένο μυστικό, το οποίο αποσιωπούσαν τόσα χρόνια ο σύζυγός της αλλά και η οικογένειά του πολύ καλά. Αυτό το μυστικό θα γκρεμίσει τη ζωή της αλλά και την εμπιστοσύνη της προς τους άντρες.
Αυτοί οι δύο άνθρωποι θα συναντηθούν. Αλλά θα μπορέσουν να αφήσουν στην άκρη όσα αισθάνονται για το αντίθετο φύλο; Θα προσπαθήσουν να δείξουν εμπιστοσύνη και να βιώσουν τα καλά συναισθήματα ή θα αναλωθούν σε ένα πόλεμο μέχρι τελικής πτώσης;
Αν κατάφερνε να βγάλει τα σωστά συναισθήματα θα ήταν ένα πανέμορφο βιβλίο. Παρόλα αυτά σαν ιστορία ήταν αρκετά καλή και η δομή της ήταν εξαιρετική.





Βασιλική Διαμάντη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου