Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Susan Crawford

Η ΣΟΥΖΑΝ ΚΡΟΦΟΡΝΤ μεγάλωσε στο Μαϊάμι της Φλόριντας και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της πόλης με πτυχίο στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία και κατόπιν πήρε και πτυχίο στην Ψυχολογία. Αργότερα μετακόμισε στην Νέα Υόρκη και ύστερα στη Βοστόνη, πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ατλάντα για να μεγαλώσει τις τρεις κόρες της και να εργαστεί στον τομέα διδασκαλίας ενηλίκων. Μέλος του Atlanta Writers Club και των Village Writers, η Σούζαν διδάσκει στο Georgia Piedmont Technical College και ασχολείται με την πολιτική σε τοπικό επίπεδο. Κέρδισε τέσσερεις φορές το βραβείο Atlanta Writers Club. Ζει με τον σύζυγό της και τρεις αδέσποτες γάτες που διέσωσε από τους δρόμους της Ατλάντας, διαβάζει, γράφει και περνάει τον χρόνο της με αυτούς που αγαπά.
"Σύζυγος τσέπης" κυκλοφόρησε το 2016 από τις εκδόσεις Ωκεανός.








"Σύζυγος τσέπης"

Η ζωή της Ντάνας Κατρέλ είναι ένα χάος. Είναι παντρεμένη με έναν πετυχημένο γοητευτικό δικηγόρο που με τη συμπεριφορά του την κάνει να νιώθει ασήμαντη, θαρρείς και είναι καταχωνιασμένη στην τσέπη του σαν ξεχασμένο κέρμα. Μόνη της διέξοδος, η φιλία της με τη Σίλια. Ώσπου μια ημέρα... η Σίλια θα βρεθεί ξαπλωμένη σε μια λίμνη αίματος, το σπασμένο βάζο δίπλα στο κεφάλι της, το μαχαίρι της κουζίνας ακριβώς πάνω από το χέρι της. Ο μόνος άνθρωπος που έχει το κλειδί του σπιτιού της, είναι η Ντάνα...
Η ιστορία ενός γάμου, ενός φόνου και μιας γυναίκας στα όρια της τρέλας· μια πολύπλοκη, συναρπαστική αφήγηση ψυχολογικού σασπένς, μέσα από το θολό πρίσμα μιας γυναίκας που στέκεται στο χείλος του γκρεμού.

Ένα παγκόσμιο bestseller που σάρωσε
τα βραβεία καλύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος και έχει
μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου