Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Ο όρκος του μάγου" Βασίλης Κρουστάλης

ΤΙΤΛΟΣ: Ο όρκος του μάγου
ΣΕΙΡΑ: Ιστορίες του Καγάντο
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Βασίλης Κρουστάλης
ISBN: 978-618-5095-25-3
ΣΕΛΙΔΕΣ: 508
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 14*21
ΤΙΜΗ: 18 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Υπάρχει μαγεία; Στον λογοτεχνικό κόσμο του Καγάντο, που χτίζει ο Βασίλης Κρουστάλης, σίγουρα υπάρχει. Από εκεί προκύπτει και ο τίτλος του πρώτου βιβλίου «Ο όρκος του μάγου» της τριλογίας «Ιστορίες του Καγάντο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.
Παράλληλες ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους, φτάνουν σε ένα τέλος που αφήνει πολλές υποσχέσεις για τα επόμενα βιβλία της σειράς. Στο πρώτο βιβλίο, κεντρικό πρόσωπο ένας μυστηριώδης μάγος, ο Άλαντορ, ο οποίος συγκεντρώνει μια ομάδα από πολύ διαφορετικά μεταξύ τους άτομα, για να ταξιδέψουν στον κόσμο του Καγάντο και να αποκτήσουν τρία σπάνια υλικά. Στόχος του μάγου είναι να κατασκευάσει ένα μαγικό σπαθί, το μόνο όπλο που μπορεί να εξολοθρεύσει τον ανίκητο δράκο που φυλάει έναν θησαυρό αμύθητης αξίας.
Το ταξίδι τους κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Δύο επικίνδυνοι εκτελεστές βρίσκονται στα χνάρια ενός από τους συντρόφους του μάγου, σκορπίζοντας παντού τον θάνατο, ενώ ο βασιλιάς των ερυθρόδερμων ορκ μετά από μια μάχη τραυματίζεται σοβαρά. Αυτό θα προκαλέσει μια σειρά από γεγονότα που θα επηρεάσουν καταλυτικά το μέλλον του Καγάντο.
Θα βγουν ο μάγος και η ομάδα του αλώβητοι από τις μάχες;
Θα καταφέρουν να υπερβούν τα δυσθεώρητα εμπόδια και να πετύχουν τον στόχο τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου