Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Κριτική Βιβλίου “Τυλιγμένοι στις φλόγες” της Αγγελίνας Λιβανού

Η Αγγελική είναι μία γυναίκα συγκρατημένη, συγκροτημένη, μη τολμηρή, η οποία φοβάται τα ρίσκα και συγγραφέας στο επάγγελμα. Μία στιγμή απροσεξίας θα σταθεί ικανή να γίνει πυρανάλωμα όλη της η ζωή. Ο χρόνος παράδοσης του βιβλίου της την πιέζει αλλά θα χαθεί στη λαίλαπα της φωτιάς μαζί με όλα της σχεδόν τα υπάρχοντά της. Η πυροσβεστική θα φτάσει γρήγορα αλλά δυστυχώς δε θα καταφέρει να σώσει πολλά. Μόνο το κυριότερο, τη ζωή της. Ενώ είναι μισολιπόθυμη θα νιώσει ένα στιβαρό σώμα να την παίρνει αγκαλιά και να τη σώζει.
Όταν η Αγγελική θα συνέλθει, θα θελήσει να γνωρίσει τον σωτήρα της. Μόνο που ο Γιώργος είναι ενάντιος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ειδικά τώρα και μετά τον σοβαρό του τραυματισμό. Έτσι, οι προσπάθειες της Αγγελικής πέφτουν στο κενό αλλά δεν εγκαταλείπει. Είναι ισχυρογνώμων και θέλει να πετύχει τον σκοπό της. Μαζί του ένιωσε για πρώτη φορά γυναίκα και ας ήταν το άγγιγμά τους τόσο μικρό σε διάρκεια.
Τελικά, θα καταφέρει να τον συναντήσει; Ποιος είναι ο μυστηριώδης Αστερίξ; Τι ζητάει από τη ζωή της; Γιατί της στέλνει τόσο τολμηρά μηνύματα στο messenger; Η Αντωνία θα τη βοηθήσει στο νέο της ξεκίνημα από την αρχή;Ο Πέτρος θα καταφέρει να αλλάξει γνώμη στον ισχυρογνώμων και περήφανο Γιώργο;
Πολλά τα ερωτήματα αλλά και μεγάλο το πάθος που θα προκύψει κατά την ανάγνωση του βιβλίου. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος και χειμαρρώδης. Είναι το πρώτο ελληνικό βιβλίο ερωτικής λογοτεχνίας που διαβάζω. Οι σκηνές του είναι φλογερές, η αποτύπωση των ερωτικών πράξεων από τη συγγραφέα τολμηρές, οι οποίες διακατέχονται από μία σύγχρονη ματιά των ανθρώπων, η τεχνολογία σύμμαχος επίσης στην ιστορία του βιβλίου. Σίγουρα πρόκειται για ένα βιβλίο, το οποίο οι φαν αυτής της λογοτεχνίας θα το αγαπήσουν και θα το ερωτευτούν! Συγχαρητήρια στη συγγραφέα, η οποία μας αποδεικνύει ότι μπορεί να ξετυλίξει εκτός από ρομαντικές ιστορίες και ερωτικές!






Βασιλική Διαμάντη 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου