Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Κριτική Βιβλίου “Φτου και βγαίνω” του Rob Hodgson

“Φτου και βγαίνω” ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Για την ακρίβεια, ένα διασκεδαστικό παιδικό βιβλίο, το οποίο θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Ποιο είναι το μικρό πλασματάκι που φοβάται να βγει έξω από το σπιτικό του; Τι θέλει ο λύκος και καιροφυλακτεί έξω από το σπιτικό του άγνωστου πλάσματος; Γιατί ο λύκος ξημεροβραδιάζεται; Αχ, πόσο θέλει το μικρό πλασματάκι να βγει. Αλλά ο φόβος το έχει παραλύσει. Δεν του έχει εμπιστοσύνη του λύκου. Άραγε θα βγει έξω; Και αν ναι, τι πλάσμα κατοικεί εκεί; Το πλάσμα φοβάται τον λίγο ή το αντίθετο; Τελικά, ένας λουκουμάς θα γίνει η “αιτία” να βγει έξω το πλασματάκι;
Θέλετε να μάθετε τη συνέχεια; Είμαι σίγουρη πως ναι! Ε, λοιπόν, δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να το διαβάσετε και να μάθετε τη συνέχεια της τόσο γλυκιάς και σπαρταριστής ιστορίας. Το γέλιο θα ριζώσει στο πρόσωπό σας και θα λιώσετε από την τόσο εμπνευσμένη και πανέξυπνη ιστορία.
Σίγουρα θα καταπλήξει τους μικρούς μας αναγνώστες και θα τους μαγέψει τόσο πολύ που δε θα ξεκολλάνε από τις σελίδες του βιβλίου. Φυσικά, θα πιάσετε και τους εαυτούς σας, όσοι θα το διαβάσετε μαζί με τα παιδιά σας, να γελάτε, να χαίρεστε, να σας φτιάχνει τη διάθεση και εννοείται να σας εκπλήξει η αποκάλυψη στο τέλος.
Γι' αυτό, βγείτε και εσείς αμέσως να το αναζητήσετε και να το προμηθευτείτε!!! Θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια, θα σας φύγει κάθε στεναχώρια και θα κάνετε χαρούμενο και ευτυχισμένο το παιδί σας!






Βασιλική Διαμάντη 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου