Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "PROJECT ΚΑΛΧΑΣ" Μιχάλης Νταλαμπίρας

PROJECT ΚΑΛΧΑΣ
16.60€
Συγγραφέας: ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ
Έτος έκδοσης: 2018
ISBN: 978-960-04-4951-8
ΣΕΛ.: 512
Σχήμα: 14 Χ 20,6
Βάρος: 549.00 γραμ.
Μαλακό εξώφυλλο

Ύστερα από χρόνια ερευνών ο καθηγητής του ΜΙΤ Ντέιβιντ Κρέιν βρίσκεται πολύ κοντά σε μια τεχνολογική ανακάλυψη που πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο.

Τον «Κάλχα».

Έναν κοινωνικό προσομοιωτή τελευταίας γενιάς, που θα μπορεί να προβλέπει το μέλλον της ανθρωπότητας. Όμως ο Ντέιβιντ Κρέιν δεν είχε ποτέ φανταστεί ότι το δημιούργημά του θα τον ενέπλεκε σε μια επικίνδυνη περιπέτεια, κατά τη διάρκεια της οποίας θα απειληθεί ακόμη και η ίδια του η ζωή.

Έχοντας αντίπαλο τον χρόνο, θα ακολουθήσει τα ίχνη μιας παντοδύναμης Μυστικής Εταιρίας και θα του αποκαλυφθούν προαιώνια μυστικά, που προστατεύονται με όρκους σιωπής. Στην προσπάθειά του να αποκρυπτογραφήσει αρχαίες δοξασίες και μεσαιωνικούς θρύλους, θα ανακαλύψει την κρυφή σχέση που συνδέει τον Αϊνστάιν με τον Ιησού, τον Νεύτωνα με τον Μινώταυρο, τον Μπακούνιν με τον Χάιζενμπεργκ, και όλα αυτά με φόντο την κυριαρχία των παγκόσμιων τραπεζών και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Τα όρια ανάμεσα στη μυθοπλασία και στην πραγματικότητα είναι δυσδιάκριτα σ’ αυτό το πολυδιάστατο και αγωνιώδες μυθιστόρημα, καθώς θρησκεία και επιστήμη, φιλοσοφία και ιστορία, οικονομία και πολιτική περιπλέκονται αριστοτεχνικά.





Ο Μιχάλης Νταλαμπίρας γεννήθηκε το 1974 στην Καρδίτσα, όπου και έζησε τα σχολικά του χρόνια.
Μετά το Λύκειο φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το 2001 ασκεί δικηγορία στην Αθήνα.
Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού.
Το Project Κάλχας είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου