Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η Μέθοδος 15/33 - Shannon Kirk

 « Η Μέθοδος 15/33» είναι ένα γρήγορο και πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ, που ξεκινάει με την απαγωγή μιας έφηβης εγκύου όπως μας την αφηγείται η ίδια την ιστορία της.
Η ηρωίδα μας διαθέτει υψηλή νοημοσύνη, και το μυαλό της προσπαθεί να βρει τρόπους διαφυγής καθώς θέλει να σωθεί η ίδια και το αγέννητο παιδί της, αλλά και να τιμωρηθούν αυτοί που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Παράλληλα με την αφήγηση της ηρωίδας που προσπαθεί να στήσει ένα σχέδιο διαφυγής, βλέπουμε και την προσπάθεια ενός πράκτορα του FBI μαζί με την βοηθό του που προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ίχνη των απαγωγέων πριν να είναι πολύ αργά για το κορίτσι.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, και μέρα την μέρα που η ηρωίδα στήνει το σχέδιο στο μυαλό της, η αγωνία κορυφώνεται καθώς βλέπουμε την αλλαγή της ηρωίδας που από θύμα μετατρέπεται σε θύτη για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μια ιστορία με έντονη δράση, έξυπνες ανατροπές, και μηνύματα που περνούν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, αφού η συγγραφέας δίνει συμβουλές σε όλες τις γυναίκες να είναι αποφασιστικές όταν βρίσκονται μπροστά στην οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου