Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Κριτική Βιβλίου “Γυάλινες αγάπες” της Αγγελίνας Λιβανού

Ίαν και Ράνια. Ένας ρομαντικός έρωτας παλιάς κοπής γεννιέται σιγά – σιγά, βήμα – βήμα. Μου θύμισε παλιό καλό κινηματογράφο χωρίς τα μελό στοιχεία του και τις υπερβολές του.
Ο Ίαν είναι έναν άντρας, ο οποίος μεγάλωσε σε μία αγαπημένη οικογένεια. Οι γονείς του βαθιά ερωτευμένοι δίδαξαν και στο παιδί τους αυτόν τον έρωτα και το τέλειο συναίσθημα, το οποίο συναντάς μόνο στο άλλο σου μισό. Πρόκειται για τον πρίγκιπα του παραμυθιού, τον οποίον κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει δίπλα της. Να παλέψει με τα θηρία και τα τέρατα και να τη σώσει από την κακιά μάγισσα. Ο Ίαν είναι δοτικός, ευαίσθητος, ρομαντικός, καλόκαρδος, καρδιοκατακτητής, ονειροπόλος και αυτό που λέμε τέλειος άντρας.
Από την άλλη, η Ράνια είναι διστακτική, φοβισμένη, βγαλμένη μόλις από μία ερωτική απογοήτευση, έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στους άντρες, τις φίλες και γενικότερα στους ανθρώπους. Η περίεργη σχέση της με τους γονείς της και την αδερφή της την έχουν κάνουν όλα αυτά που προανέφερα. Όλες οι καταστάσεις της ζωής της την έχουν κάνει απαισιόδοξη, σκληρή και ισχυρογνώμων. Χωρίς να αναγνωρίζει τα λάθη της και με παρωπίδες.
Οι δυο τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες αλλά όπως λένε: «Τα αντίθετα και τα ετερώνυμα έλκονται!»
Η σειρά Pocket Size έρχεται για να συναρπάσει, να συγκινήσει, να γοητεύσει κάθε αναγνώστη! Και η συγγραφέας τα καταφέρνει περίφημα! Χωρίς υπερβολές και φαμφάρες μας προσφέρει ένα ευκολοδιάβαστο και καλοδουλεμένο βιβλίο ρομαντικής λογοτεχνίας! Η ρομαντική ψυχή της συγγραφέως διαφαίνεται καθ’ όλη την ανάγνωση και καταφέρνει να μας δώσει ένα αντίστοιχο μυθιστόρημα! Αξίζει να διαβαστεί από όλες τις ρομαντικές ψυχές!





Βασιλική Διαμάντη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου