Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΝΟΥΦΑΡΑ - ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ


Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα  που απόλαυσα μέχρι την τελευταία σελίδα!!! Γρήγορο, γεμάτο αγωνία και ανατροπές που διαδέχονταν η μια την άλλη.
Το μυθιστόρημα διαδραματίζεται στη Νάουσα , όπου η Ρωξάνη Βαλαωρίτου έπειτα από τον θάνατο του συζύγου της αποφασίζει να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής αποκτώντας  ένα δικό της αγρόκτημα και μετακομίζει εκεί μαζί με την κόρη της και τον πρόγονο της. Στην περιοχή εκεί την ίδια χρονική  περίοδο ανακαλύπτεται το πτώμα μιας 17χρονης κοπέλας που είχε εξαφανιστεί πρόσφατα από το σπίτι της.
Η αστυνομία με επικεφαλής τον αστυνόμο Πέτρο Ζάνο, ξεκινώντας  τις έρευνες για τον φόνο ανακαλύπτει έναν ομαδικό τάφο τεσσάρων κοριτσιών δολοφονημένων με τον ίδιο τρόπο.
Η Ρωξάνη προσπαθώντας να οργανώσει το αγρόκτημα μαζί με τα παιδιά της γνωρίζει και τον αινιγματικό κτηματία- γείτονα της Φίλιππο Βενιέρη όπως επίσης και τον αστυνόμο Ζάνο, που αναστατώνουν την ζωή της.
Οι δολοφονίες συνεχίζονται και η Ρωξάνη ανακαλύπτει πως στα όνειρα της  εμφανίζονται σκηνές από τους φόνους πριν αυτοί συμβούν….
Όσο προχωράει η ιστορία, η αγωνία κορυφώνεται και προσπαθούμε και εμείς μαζί με τους ήρωες να ανακαλύψουμε το δολοφόνο, που ομολογώ ότι δεν τον ανακάλυψα τελικά… Το τέλος , ανατρεπτικό και η τελευταία παράγραφος!!
Αξίζει να το διαβάσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου