Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Κριτική Βιβλίου “Η πόλη των γενναίων (Brave city)” του Άγγελου Χαριάτη

Η πόλη των γενναίων βρίσκεται σε μία μελλοντική εποχή και σε έναν άγνωστο τόπο. Εκεί όλα έχουν τους δικούς τους ρυθμούς. Η υπόθεση του βιβλίου είναι αστυνομική.
Ο αστυνομικός Κόνερι θα βρεθεί σε μία απίστευτη σκηνή εγκλήματος. Ένα τεμαχισμένο γυναικείο πτώμα είναι η απαρχή μιας περίεργης ιστορίας. Εκεί θα δολοφονηθεί και ο συνεργάτης του. Από εκεί και έπειτα μία σειρά δολοφονιών λαμβάνει χώρα σε αυτή την πόλη.
Ποιος είναι ο δολοφόνος; Για ποιόν λόγο συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα; Τι σχέση έχουν με τον αστυνομικό Κόνερι; Θα καταφέρει να βρει την άκρη του νήματος; Ποιο τίμημα θα του ζητηθεί να πληρώσει;
Το βιβλίο διαβάζεται απνευστί τόσο λόγω των λίγων σελίδων όσο και λόγω της γρήγορης πλοκής. Δεν προκαλεί ανία στον αναγνώστη. Απεναντίας, ψάχνει εναγωνίως να βρει τη λύση του μυστηρίου. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και η καταιγιστική γραφή του συγγραφέα δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.
Για όσους αναζητάτε ένα βιβλίο ανάλαφρο, γρήγορο και περιπετειώδες τότε αυτό που ψάχνετε βρίσκεται σε αυτό το μυθιστόρημα!






Βασιλική Διαμάντη 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου