Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Πρόσκληση παρουσίασης βιβλίου «Το μυστικό της Ιερής Πόλης»

Οι εκδόσεις Λυκόφως, σε συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας - Ρέντη, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Σοφίας Καλφοπούλου «Το μυστικό της Ιερής Πόλης», την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στις 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων στον 1ο όροφο του δημαρχείου (Π. Τσαλαδάρη 10, Νίκαια).

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσει ο καθηγητής Οικονομικών, συγγραφέας και δημοτικός σύμβουλος, Ιορδάνης Αλιμπέρτης.







Σ’ ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας, κοντά στην αρχαία Γόρτυνα, η νεαρή γιατρός Αφροδίτη θα γνωρίσει τον αρχαιολόγο Λεωνίδα. Ο έρωτάς τους θα σταθεί μοιραία, καθώς ο Λεωνίδας έμελλε να είναι εκείνος που θα την οδηγήσει στην Ιερουσαλήμ. Στην ιερή πόλη, η Αφροδίτη με τη βοήθεια του Άραβα Χαλίλ θα ανακαλύψει ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που θα ενώσει τρεις γυναίκες σε μία ισχυρή συμμαχία.

Η Αφροδίτη, η Κάθριν και η Ναζίρα θα βρεθούν στα ματωμένα χώματα της Παλαιστίνης, στη Λωρίδα της Γάζας, όπου η ανθρώπινη αξιοπρέπεια εκμηδενίζεται με τη βία. Εκεί, οι τρεις γυναίκες θα αντιμετωπίσουν εκείνους οι οποίοι υποκινούμενοι από τον παραλογισμό και τον φανατισμό σκορπούν τον θάνατο. Και θα καταλάβουν ότι ο δρόμος του ανθρώπου προς τη λύτρωση είναι μοναχικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου