Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ - ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΥ


Ένα κοινωνικό μυθιστόρημα , διαφορετικό και με ένα θέμα που ίσως σοκάρει στην αρχή τον αναγνώστη. Ένα κοινωνικό όσο και ερωτικό μυθιστόρημα που περιγράφει την ζωή μιας κοπέλας που έρχεται στην Αθήνα για να σπουδάσει και με όνειρο της να τελειώσει την νομική και να συναντήσει τον άντρα της ζωής της. Μέσα από την αφήγηση της, που γίνεται σε πρώτο πρόσωπο, μας αφηγείται πως γίνεται θύτης και θύμα σε μια περίπλοκη κατάσταση, πως συμβιβάζεται με την πραγματικότητα και βάζει στην άκρη τα όνειρα και τις προσδοκίες της και μπλέκει σε μια απίστευτη ιστορία γεμάτη έρωτα όσο και ψυχολογική εξάρτηση. Μας διηγείται πως καταφέρνει η κα Αγγελική να την χειραγωγεί και να την παρασύρει σε ένα παιχνίδι που εξουσία έχει η δύναμη του χρήματος.
Πίσω από τις κλειστές πόρτες της μονοκατοικίας ξεδιπλώνεται μια απίστευτη ιστορία, γεμάτη ένταση και γεμάτη μαθήματα ζωής. Πίσω από τις κλειστές πόρτες, κρύβονται οι ένοικοι του σπιτιού, η κα Αγγελική, ο κος Μιλτιάδης και ο Σταύρος,  άνθρωποι αποξενωμένοι μεταξύ τους, με έντονα τα σημάδια  του πόνου στην ψυχής τους , που στο πρόσωπο της Δανάης βρίσκουν μια σανίδα σωτηρίας για τα προβλήματα τους. Με την πάροδο του χρόνου και ενώ στην αρχή δεν φαίνεται , αυτή η περίεργη σχέση μεταξύ τους , μια σχέση αλληλοεξάρτησης, δίνουν στην Δανάη ένα μάθημα ζωής. Με τις συμβουλές τους θα της προσφέρουν μια ζωή που δεν πίστευε ότι θα ζήσει  και που στο τέλος η ζωή της επιφυλάσσει το καλύτερο της φινάλε.
Ένα βιβλίο με πολλές ανατροπές, ψυχολογικές εντάσεις, που οι ήρωες του μέσα από την λύπη, την οργή, την αποδοχή, ψάχνουν να βρουν την δικαίωση και την λύτρωση…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου