Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ "Γεύση από Νεράντζι" Αιθερία

 "Γεύση από Νεράντζι" Αιθερία
Περίληψη - οπισθόφυλλο βιβλίου:
«Στην ψυχή της στοιβαγμένοι σωροί από συμβάντα, εντολές και κρυμμένες ενοχές σε περιτύλιγμα στάχτης από θυμούς παμπάλαιους! Την υποψιάζει στα σαράντα της μια ανίατη αρρώστια και παίρνει τους μέσα της δρόμους! Σε ανήλιαγα τρίσβαθα κι αθέατα επίπεδα, σε χειμάρρους αλλοτινής οργής και κάτω από θλιμμένες μαρκίζες και πλερέζες πόνου αναζητά τον εαυτό της που έχει ξεχαστεί στους πύρινους δρόμους της εκλογίκευσης και στα τρίστρατα των διλημμάτων! Θέλει την αποδοχή, για να γαληνέψει και να χτυπήσει ντέφι στο σύμπαν!»
Βιογραφικό συγγραφέως:
Η Αιθερία, φιλολογικό ψευδώνυμο της Ελένης Σταθοπούλου, γεννήθηκε στη Θουρία Μεσσηνίας το 1954 από πατέρα Ναυπλιέα και μητέρα Θουριώτισσα. Τελείωσε το Λύκειο Θηλέων Πύργου και αποφοίτησε από το Ιστορικό Αρχαιολογικό της Φιλοσοφικής Αθηνών και το Νομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών. Υπηρέτησε σε δημόσια Λύκειο για τριάντα συναπτά έτη. Από τον Οκτώβριο του 2004 συνέλαβε την ιδέα και υλοποιεί έκτοτε την έκδοση μιας τριμηνιαίας οκτασέλιδης εφημερίδας στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Το 2015 εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Άλυτης Φλοίσβος που περιέχει τρείς ποιητικές συλλογές με σαράντα πέντε ποιήματα. Το μυθιστόρημα Γεύση από Νεράντζι είναι το πρώτο που εκδίδει. 
Περιγραφή βιβλίου:
Η περιγραφή ενός αδιέξοδου γάμου μέσα από το πρίσμα της ασθένειας της ηρωίδας δημιουργεί στον αναγνώστη συναισθήματα τόσο δυνατά όσο και αληθινά. Βασισμένο σε πραγματική ιστορία το μυθιστόρημα Γεύση από Νεράντζι αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση καθώς κινείται ανάμεσα στο πραγματικό και το φαντασιακό. 
Το κείμενο στροβιλίζεται γύρω από ένα Εγώ ίδιο με το εγώ τόσων γυναικών που η καθημερινότητα της ζωής βαραίνει αβάσταχτη στους όμως τους, μια καθημερινότητα αδιέξοδη που όμως δύσκολα αποφασίζουν να την αλλάξουν.
Και είναι το ίδιο καταπιεσμένο Εγώ που κάποια στιγμή επαναστατεί, διεκδικώντας την ζωή που του ξέφυγε μέσα από τα χέρια και την ευτυχία που κάποιοι άλλοι του στέρησαν ή ακόμα την ευτυχία που η ίδια δεν διεκδίκησε για την ζωή της.
Μπορούμε εύκολα να ταυτιστούμε με την ηρωίδα, να βιώσουμε τους πόνος, τις ανασφάλειες, τις φοβίες μια σύγχρονης γυναίκας αλλά και την ελπίδα που γίνεται οδηγός σε ένα αισιόδοξο μέλλον. 
Πληροφορίες:
Anima Εκδοτική
2155510304
Mail επικοινωνίας: info@animapublicaNons.gr
Mail παραγγελιών: animaekdotiki.orders@gmail.com
Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου