Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Κριτική Βιβλίου “Όταν το πάθος κυριαρχεί” Johanna Lindsey


Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα εποχής. Η Αλάνα μαθαίνει όλη την αλήθεια για την πραγματική της καταγωγή. Είναι η πριγκίπισσα του βασιλείου της Λουμπίνια που όλοι νόμιζαν ότι ήταν νεκρή.
Η Αλάνα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη θέση που της ανήκει αλλά ο αρχηγός της φρουράς, Κριστόφ Μπέκερ, θα τη φυλακίσει νομίζοντας ότι είναι μία από τις πολλές σφετερίστριες που θέλησαν να διεκδικήσουν τη θέση. Ανάμεσά τους θα γεννηθεί μία όμορφη αγάπη.
Ποιος θέλει να τη σκοτώσει; Γιατί τόσο μίσος για τη πριγκίπισσα και το βασιλιά; Γιατί κανείς δεν τη πιστεύει; Μήπως τελικά δεν είναι πριγκίπισσα αλλά είναι ένα κόλπο του προστατευόμενού της; Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Αλάνα και τον Κρίστοφερ; Θα μπορέσει η αγάπη τους να επιβιώσει; Η ταξική τους διαφορά θα γίνει μία μέγγενη και για τους δύο; Θα αντέξουν όλα όσα θα συμβούν ή τελικά το συναίσθημα που τους ενώνει δεν είναι τόσο δυνατό;
Αγάπη, έρωτας, πάθος, ίντριγκες, μίση και συνωμοσίες συνθέτουν την ιστορία του βασιλείου αλλά και των ηρώων του βιβλίου. Μία γλώσσα όμορφη και ρομαντική που αναδύεται μέσα από μία παλιά εποχή.






Βασιλική Διαμάντη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου