Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Στη φωλιά του Λύκου - James Patterson







Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Αστυνικό, Θρίλερ, Τρόμου
Σειρά : Ξένη λογοτεχνία
Ημ. Έκδοσης : 01/01/2005 
Σελίδες : 815  
ISBN: 960-450-815-6
Εκδόσεις: Bell


Φυσικά η περιπέτεια του βιβλίου έχει να κάνει με τον πρώην ντετέκτιβ Άλεξ Κρος που όσοι έχουν διαβάσει και άλλα βιβλία του Patterson θα τον γνωρίζετε!

Πλέον ο Κρος σε αυτό το βιβλίο εργάζεται στο FBI και εκπαιδεύεται στο Κουάντικο. Η φήμη όμως που έχει αποκτήσει από τότε που συνέλαβε τον πιο επικίνδυνο δολοφόνο των τελευταίων ετών τον συνοδεύει σε κάθε βήμα του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ανώτεροι του να τον φωνάξουν ώστε να εργαστεί σε μια υπόθεση απαγωγών από μια σπείρα που έχει για αρχηγό με το παρατσούκλι "ο Λύκος" που είναι αδίστακτος και κανείς δε γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι. Όποιος έφτασε κοντά στο να βρει ποιος είναι ή να βρουν τα ίχνη του βρέθηκε νεκρός.
 
Και όμως φαίνεται σε αυτό το βιβλίο ότι ο Κρος δυσκολεύεται να τον πιάσει γιατί εκτός από το γεγονός ότι "ο Λύκος" είναι άπιαστος μπλέκεται μέσα στα γρανάζια απαρχαιωμένων μεθόδων που χρησιμοποιούν συνεργάτες του και όλο αυτό δυσκολεύει τη κατάσταση.
 
Όμως τελικά μήπως βρήκε μια δίοδο που είχε ξεχαστεί ανοιχτή και αυτή τον βοήθησε να βρει ποιος είναι "ο Λύκος" ;
 
Ένα αστυνομικό βιβλίο που διαβάζετε μέσα σε λίγες ώρες διότι η μαεστρία του Patterson είναι τέτοια που δε μπορείς να ξεκολλήσεις.
 
Φιλική συμβουλή: Μη πιάσετε το βιβλίο έχοντας να κάνετε δουλειές γιατί θα "χτυπιέστε"...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου