Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Κριτική Βιβλίου “Τυφλή αφοσίωση” Johanna Lindsey

Ακόμα ένα βιβλίο εποχής έρχεται να συναρπάσει το κοινό της. Η Lidsey μας αποδεικνύει ότι μπορεί να γράψει και να γοητεύσει το κοινό της με τις ιστορίες της.
Αυτή τη φορά οι ήρωες είναι η πλούσια Ροσλιν και ο Άντονι Μαλορι . Η Ρόσλιν φεύγει από τη Σκωτία προκειμένου να βρεί έναν άντρα για να παντρευτεί και να γλιτώσει από τον αδίστακτο ξάδερφό της, ο οποίος θέλςι να σφετεριστεί τη περιουσία της.
Ο γοητευτικός και καρδιοκατακτητής Άντονι πέφτει στη “παγίδα” της ομορφιάς της Ρόσλιν. Η Ρόσλιν θέλει να μείνει μακριά του μιας και ο στόχος της είναι να παντρευτεί πριν τη βρει ο ξάδερφός της. “Αναγκάζεται” να παντρευτεί τον Άντονι πείθοντας τον εαυτό της ότι δεν αισθάνεται το παραμικρό για αυτόν.
Τι θα γίνει όμως όταν καταλάβει ότι το πάθος για αυτόν την έχει τυφλώσει; Πόσα πείσματα θα χωρίζουν και τους δύο από την ανυπέρβλητη αγάπη; Θα καταφέρει να πείσει ο Άντονι την πεισματάρα Ρόσλιν ότι την αγαπάει αληθινά και δεν ενδιαφέρεται πλέον για την προηγούμενη “άσωτη” ζωή του; Θα καταφέρουν στο τέλος να μείνουν μαζί ή η ζήλεια και ο εγωισμός θα νικήσει; Ο ξάδερφός της θα μπορέσει να την αναγκάσει να τον παντρευτεί; Μπορεί το “αγρίμι” να γίνει αρνάκι;
Ένας άντρας με μεγάλη υπομονή, μία γυναίκα με μεγάλο εγωισμό. Ποιο από τα δύο μπορεί να κάμψει το άλλο; Πάθος, ζήλεια, εγωισμός, αγάπη, έρωτας με την πρώτη ματιά και λάθη πολλά. Πως μπορεί μία γυναίκα να κάνει υποχείριό της έναν άντρα, να “του ψήσει το ψάρι στα χείλη”, όπως λέει το ρητό; Και πόσα μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος όταν αγαπάει αληθινά και με όλη του τη ψυχή;






Βασιλική Διαμάντη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου